- Konuyu Başlatan
yabancı siteleri araştırıyorum umarım birşeyler çıkaracağım. bu arada harika gündüz ledi buldum fluenceye uygun. çok estetik netleştireyim paylaşacağım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben pixel ekran diye biliyorum ama emin değilimOlur fakat çok ciddi bi yatırım ister. Entegre sistemler PLC ile çalışıyor. Aracın farklı yerlerindeki sensörlerden gelen bilgiyi yada bizim düğmelere bastığımızda gelen bilgiyi yorumlayarak ekrana yansıtır. PLC de tam olarak yazılım ile çalışır. Bide fluence ların ekranı pixel ekranmı bilmiyorum eğer pixel ekransa istediğinizi yazdırırsınız.
Olur fakat çok ciddi bi yatırım ister. Entegre sistemler PLC ile çalışıyor. Aracın farklı yerlerindeki sensörlerden gelen bilgiyi yada bizim düğmelere bastığımızda gelen bilgiyi yorumlayarak ekrana yansıtır. PLC de tam olarak yazılım ile çalışır. Bide fluence ların ekranı pixel ekranmı bilmiyorum eğer pixel ekransa istediğinizi yazdırırsınız.
Kangoonunki nasılBen pixel ekran diye biliyorum ama emin değilim
En üst paket pixels bizimkiler eski tipKangoonunki nasıl
Yanan beyin daha iyidir az yakarHa gayret arkadaşlar. biz bu işi çözeceğiz bakın aramızda ne cevherler var, evet teknik bilgileri bekliyoruz. aracın beynini yakmadan denemek istiyorum