Park sensörü & geri görüş kamerası & Anahtar kart

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uğur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uğur abi duruyor duruyor eksik gördüklerini tam tespit yaptırıyorsun :) Emeğine sağlık abi çok güzel duruyor:eyv

Sağol Muradım , alıp satıcı değiliz normal bakımlarının dışında makyajına bakmak lazım değil mi:)

Uğur Abim Hayirli Uğurlu Olsun , Kirmiiz Anahtarlik İşi Süper Olmuş Bende Sipariş Edicem Hemen :eyv :eyv

Uğur Abim Hayirli Uğurlu Olsun , Kirmiiz Anahtarlik İşi Süper Olmuş Bende Sipariş Edicem Hemen :eyv :eyv

Teşekkür ederim Tayfunum , bu aralar görünmüyorsun bir terslik yoktur inşallah .. Anahtarın maviside var :)

Teşekkür ederim Tayfunum , bu aralar görünmüyorsun bir terslik yoktur inşallah .. Anahtarın maviside var :)

Yok Abim Ne Tersliği Olucak , Bu Aralar İşlerim Biraz Yogun Birde Gönül İşleri War Abi :) Bu Sebeple Araça İlgi Kalmadi Bu Aralar :berbat :berbat

Yok Abim Ne Tersliği Olucak , Bu Aralar İşlerim Biraz Yogun Birde Gönül İşleri War Abi :) Bu Sebeple Araça İlgi Kalmadi Bu Aralar :berbat :berbat

Çok sevindim allah tamamına erdirsin :)

Abi Kirmizi Sipariş Ettim Bende Orjinali Söküp Onun İçine Nasil Montaj Yapicaz Bir Aydinlatsana Bizi Sana Zahmet :eyv :eyv

Maşallah arka park etmek için aynalara bakmaya gerek kalmadı artık :)

Geri