Park lambalari sorunuu lütfen yardimm

umalım ki beyin yüksek yada düşük voltaj algılayıp kendini güvenliğe almıştır yazılımsaldır geçmiş olsun

Sıfır km bir araca bu işlemleri yaptırmak bana pekte mantıklı gelmiyor elbette tamam araçta güzel duruyor hoş duruyor'da ee garanti ne olucak at çöpe gitsin o zaman garanti kitapçıklarını bu tarz işlemlere devam ettiğiniz sürece ne verim alacaksınız nede arızadan kurutulacaksınız daha çok 100 tl'ler kesilmeden umarım sorununuz çözülür..

Ben de aynı düşüncedeyim.:eyv

Arkadaşlar az önce servisten aradılar araç içi kontrol ünitesi yanmış . 500 lira civarı ve elektrik tesisatı yenilenicekmiş o'da 1300 lira civarı. bi park modülü başıma ne işler açtı keşke elletmeseydim hiç . neyse teşekkür ederim bilgileriniz için sağolun.

Çok geçmiş olsun Umarım birdaha böyle saçma sapan sorunlar ile karşılaşmassınız hakikatten çook can sıkıcı bir durum durduk yere ufak bir aksesuar nedeni ile sıfır km aracın elektrik tesisatı yenilenecek yazık

Bundan böyle daha duyarlı olmanız dileği ile.

Keyifli forumlar..

teşekkür ediyorum sağolun. ARıza tespit cihazına bağlayıp kontrol ünitesindeki arızayı silme şansımız yok mu peki ? :(

Arkadaşlar az önce servisten aradılar araç içi kontrol ünitesi yanmış . 500 lira civarı ve elektrik tesisatı yenilenicekmiş o'da 1300 lira civarı. bi park modülü başıma ne işler açtı keşke elletmeseydim hiç . neyse teşekkür ederim bilgileriniz için sağolun.

Çok üzüldüm gerçekten. Bence sorunu birazda montajı yapan ustanızda arayın. Yüzlerce kişi kullanıyor bu tür uygulamaları. Garantiye girmediğinden araba 3 yıl sonrada bu işlem yapılsa yanacaksa yanar sonuçta yine cepten çıkıyor. 0 arabayla alakası bence pek yok.

Eyvallah Abi Sağolasin..
Zevkler, renkler ve tercihler tartışılmaz ama doğru söze ne denir.

Üzücü bir durum tabi o kadar para kolay kazanılmıyor. Her şerde bir hayır, her hayırda da bir şer vardır derler. Allah kaza, bela yaşatmasın. Varsın araç içi kontrol ünitesi yansın.

Geçmiş Olsun Bu Senin Suçun Değil Elektrikçinin Suçu

gecmış olsun kardesım ya cok kotu bi durum bu ...

Geri