umalım ki beyin yüksek yada düşük voltaj algılayıp kendini güvenliğe almıştır yazılımsaldır geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıfır km bir araca bu işlemleri yaptırmak bana pekte mantıklı gelmiyor elbette tamam araçta güzel duruyor hoş duruyor'da ee garanti ne olucak at çöpe gitsin o zaman garanti kitapçıklarını bu tarz işlemlere devam ettiğiniz sürece ne verim alacaksınız nede arızadan kurutulacaksınız daha çok 100 tl'ler kesilmeden umarım sorununuz çözülür..
Ben de aynı düşüncedeyim.
Arkadaşlar az önce servisten aradılar araç içi kontrol ünitesi yanmış . 500 lira civarı ve elektrik tesisatı yenilenicekmiş o'da 1300 lira civarı. bi park modülü başıma ne işler açtı keşke elletmeseydim hiç . neyse teşekkür ederim bilgileriniz için sağolun.
Zevkler, renkler ve tercihler tartışılmaz ama doğru söze ne denir.Eyvallah Abi Sağolasin..
Arkadaşlar az önce servisten aradılar araç içi kontrol ünitesi yanmış . 500 lira civarı ve elektrik tesisatı yenilenicekmiş o'da 1300 lira civarı. bi park modülü başıma ne işler açtı keşke elletmeseydim hiç . neyse teşekkür ederim bilgileriniz için sağolun.