Özel servisten teklif aldım yardımlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bu sefer bakımda Mobil1 kullandım. Kalite olarak elften kaliteli bir yağ. Benim değişme nedenim araç elfte yağ eksiltti ancak Mobil'den sonra hiç eksiltmiyor. Bizdeki araç 1.5 105'lik Fluence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mobil1 in hangi yağını kullandınız aracınız kaç km de?

Mobil 1 elf'e göre çok iyi bir yağ bosch ürünleri de keza kaliteli. Tavsiye ederim. İlla renault ürünü kullanmak zorunda değilsiniz.

Mobil1 in hangi yağını kullandınız aracınız kaç km de?

Araç şu an 96000'de ben bakımı yaptırdığımda 88000 filandı. Yağ olarak Mobil Super 3000 X1 5.30 tam sentetik yağ kullanılmjş. Formula Fe filan yazıyor üzerinde. Foto çektim ama ekleyemedim mesaja.

Son düzenleme:
Araç şu an 96000'de ben bakımı yaptırdığımda 88000 filandı. Yağ olarak Mobil Super 3000 X1 5.30 tam sentetik yağ kullanılmjş. Formula Fe filan yazıyor üzerinde. Foto çektim ama ekleyemedim mesaja.

Aracımın yağı 147000km de değişti bir dahaki yağ değişiminde bende mobil kullanıcam ben bakımda elf 5w40 almıştım

Benim Euro 5 multijet aracımda yağı değiştirin uyarısı görmüşlüğüm vardır bilginize. Bakım kitapçığındaki istenen standartları karşılıyorsa mobil en iyi markalardandır.

40 bin bakım için 637tl fatura çıktı... bence B segmenti bir araç için fazla...

Geri