Özel servisten teklif aldım yardımlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar firma adı vermem doğru olurmu bilmiyorum ama mobiloto servis diye bir firma var. Evinizin önünde gelip araç bakımı yapıyorlar. Geçen gün teklif aldım. Rutin bakım için 280 tl fiyat verdiler. Yanlız 1.2 75bg benzinli clio4 üm için mobil1 5w-30 yağ uygun gördüler. Başka marka yağ bulunmuyor bizde dediler. Yağ filtresi, hava filtresi vs gibi parçalarda bosch marka. Sizce fiyat ve kullanılan markalar uygun mu? Özellikle yağın elf olmaması sorun olurmu ? Fikrini beyan eden herkese teşekkürler

Merhaba. Oncelikle yag konusunda 1.2 benzinli araca 5w40 elf yag konuyor diye biliyorum. Fiyat olarak da bana pahali geldi. Yolunuz sanayiye dusuyorsa sanayide orjinal filtreler ve 5w40 yag alarak daha uyguna yaptiracaginizi dusunuyorum

Mobil 1 elf e gore cok daha pahali bir yag google dan fiyatina bakabilirsiniz

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benzinli de denemedim ama dizel arçlarda çok sorun veriyor bosch marka.Size tavsiyem bakım setleri var nette orjinal mais çok pahalı değil filtre seti 110 120 civarı.
Yağ konusunda kesinlikle elf arka camlarda şiddetle yazdıkları gibi.
Ben bu şekilde seti alıyorum netten iyi bir usta bulup 20 30 tl ye değiştirtiyorum.

Teşekkür ederim. Ben dediğiniz seti araştırayım. Zahmet olmazsa link verirsenizde çok iyi olur :)

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim çok faydalı oldu :)

Umarım faydalı olur.. ;)

Ben bu sefer bakımda Mobil1 kullandım. Kalite olarak elften kaliteli bir yağ. Benim değişme nedenim araç elfte yağ eksiltti ancak Mobil'den sonra hiç eksiltmiyor. Bizdeki araç 1.5 105'lik Fluence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri