bosch car serviste zaten yabancı...
ne varsa gavur dedikleri adamlarda var
Hala var mi bilmiyorum ama bir dönem çarçabuk adı altında hızlı bakımların yapıldığı servisler vardı yanı ağır bakımlar değilde standart bakımlar yapılırdı. Bu noktalarda yine tse belgesine sahipti ama kayboldular sanırım. Birde söyle bir tüyo vereyim size egzoz emisyon işlemi yapan özel servislerde aslında bir nevi yetkili servistir ve mantık ve işleyiş aynıdır. Olay söyle ki egzoz emisyon işlemi yapmak icin tse belgesi şarttır ve tesisse bu belgeyi verirken bunun yanında en az bir markajında yetki belgesini verir örneğin benim Renault özel servisim varır emisyon ölçüm noktası olmak istiyorum tse ye başvurumu yapıyorum ve başvuru onaylanınca bana diyor ki bir marka seç ve bu markanın rutin bakımlarını da yap ben de Renault özelinde çalıştığım icin Renault markasını seçiyorum ve bu markanın yetki belgesini alıyorum. Bu ne demek oluyor ben özel servis olarak bu belgeyle beraber bakımını yaptıgım aracın garantisi bozulmuyor. Servis bozuldu diye diretirse müşteriye faturamı verip gerekirse onaylı tescil belgemi de verip müşteriye her turlu yasal yolu açarım ve Renault’un müşteriyi geri çevirme hakkı ortadan kalkar. Bu arada tırnak içinde belirtelim kullanılan bakım malzemeleri orjinal olmak zorunda.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi