Oyuncak ile 145 kmh

Fatih kardeşim maşallah model aracına. Yusuf abinin ve Hakkı abinin dediklerine alınmış gibi espri yapmışsın ama dediklerine de kulak vererek kendini üye tanıtımdan tanıtırsan seviniriz biz de damdan düşen ya da ufaklı olarak alınmaların önüne geçmiş olursun iyi forumlar dilerim :eyv

araç süpermiş 😃 bu tarz bişeyin fiyatı nekadar ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

araç süpermiş  bu tarz bişeyin fiyatı nekadar ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

pılı sarj aletı osu busu 2000e yakın kardesım

Bunlar şarjlimi? Benim bildigim benzinli olmasi lazim hangi şarjli model 140 yapar :s

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar şarjlimi? Benim bildigim benzinli olmasi lazim hangi şarjli model 140 yapar :s

sarjlı. benzınlıler nıtrolular bu kadar uzun sure bu hızlarda gıdemezler. pıston gomlek felc olur. elektrıklıler kadar hızlı olamazlar. bunda 6s pil ve 2200 kw elektrıklı motor var.200 de yapacagım ınsallah. mekanıgını sasesını yaptık. motor kaldı tek eksık

Düşünsenize arkanızdan oyuncak geliyor ve size sellektör yapıyor :)

Aracın resmini de eklersen iyi olur kardeşim, tipini merak ettim bu hızlı bücürün...:eyv

Aracın resmini de eklersen iyi olur kardeşim, tipini merak ettim bu hızlı bücürün...:eyv
telefonumda resmı var nasıl yuklenıyor buraya. lınk olarak ekleme var galıba. ınternete yukledıgım bır resmı yok

Forumun kendi sistemine yükleyebilirsin, gelişmişe tıkla daha sonra ataç resmine tıkla dosyayı seç yükle de mesajına ekler resmini...

Videyu yüklediğin gibi desek? Ben bunlarin benzinlidiyle kisa mesafede yaris yapmistim daha 3 takmadan o bitirmisti. Yolda görsem ezerim dayanamam geçmesine :))))) elektiriklisini ilk defa duydum buyukluk olarak merak ettim.

Geri