Sizin aracınızı başkasına satmışlardır bu yüzden sizi oyalıyorlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizin elinizde bir sözleşme olmalı, bu sözlemedeki esaslar mahkemede belge niteliği teskil eder. Firma ile aranızdaki bu sözleşme hukuki bir akit teşkil eder. Sizin açmayı düşündüğünüz davanın niteliği ne olacak bunu açıklayabilirseniz size biraz daha net bilgi verbilirim. İptal davası mı?, alacak davası mı? yoksa tazmina davası mı?
Benimde asil dusundugum nokta bu. Tazminat davasi acabilecegimi sanmiyorum. Daha dogrusu geri odemeli bi durum olacagini dusunmuyorum cunku eger boyle bi acik olsaydi zaten bu kullanilirdi. Elimizde sozlesme var ama bu daha cok kredi kismiyla ilgili. Bugun tekrar inceledim sozlesmede tarih yok. Ancak oyak kampanya kosullarinda subat-mart teslimati diye belirtiliyor.
Sözleşmede teslim tarihi yada açıklaması uçu açık bırakılacak şekilde yorumlanmış ise, geçikmeden dolayı bir tazminat davası açmanın bir anlamı olmaz. Sizin Oyak firmasına eğer avukatınız var ise onun hazırlayacağı bir dilekçe ile noter kanalı ile ihtarme yollamanız çok daha isabetli olacağı kanısındayım. Bu sizin artık yargıya başvuracağınızın bir göstergesi olacaktır. Karşı tarafın durumuın ciddiyetini idrak etmesi açısından yararlı olacağı kanısındayım.