Otoparkta tersten kapana girdim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar tam 1,5 saat önce hastane acil servisindeki otoparktaki kapana tersten girdim görmedim. 4 tekerlekle geçtim üstünden. 1.5 saat oldu herhangi bişe yok lastiklerimde. Sizce patlamış olsa bu 90dk içinde inermiydi lastikler? Yoksa yavaş yavaşmı iner yani 90 dır inmemesine rağmen yarın sabah süprizle karşılaşma ihtimalin varmı sizce. Teşekkürler

​Bence tersten girmemişsiniz......

tersten girmiş gibi hissiyat vermiş olmasın tersten girince takılır cups kalırsınız orda verilmiş sadakanız varmış

Çivi değil ki, yavaş yavaş insin

Ters girmemişsiniz. Sesinden dolayı öyle hissetmişsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar tam 1,5 saat önce hastane acil servisindeki otoparktaki kapana tersten girdim görmedim. 4 tekerlekle geçtim üstünden. 1.5 saat oldu herhangi bişe yok lastiklerimde. Sizce patlamış olsa bu 90dk içinde inermiydi lastikler? Yoksa yavaş yavaşmı iner yani 90 dır inmemesine rağmen yarın sabah süprizle karşılaşma ihtimalin varmı sizce. Teşekkürler
Geçmiş olsun . Aynı olaya şahit oldum birisi hastane de kapana girdi anında lastik havası indi [emoji20] sizin aracınızda bir sorun yok ise sevinmelisiniz verilmiş sadakanız varmış

34VR1415

Tersten girseydiniz orda aninda inerdi lastikler ;)

Ben yıllar önce Adana otogarında tersten girdim ön lastikler anında indi ve parçalandı.Demirler eğimli olduğundan lastiğe girip çıkmıyor , parçalıyor.Sizdede aynısı veya buna yakın bir durum olması gerekirdi , bence ucuz atlatmışsınız , geçmiş olsun.

Geçmiş olsun geçenlerde gözümün önünde kapandan bir araç geçti ve lastikleri patlamadı şanşlıymış vatandaş sizinde aynı durum olabilir

tersten girseniz anında inerdi standart lastikler. runflat lastiklerde falan durum nasıl acaba, test eden var mı? :D

Geri