Otoparka giremeden arkadan çarptılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ironarm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun abim

Çok geçmiş olsun herkesi Allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun

geçmiş olsun... bana da olmuştu öyle hem suçlu hem güçlüydü. sabırlı olmasam 30 dan sonra kavga edecektim.
nasıl anlaştınız bilmiyom ama, ben artık o kazadan sonra anlaşmalı işi bıraktım. direk polisi ararım.

expertci gelir büyük ihtimal, expert alır.
expert alırken iyice kontrol edin, sağını solunu..sonradan iş çıkmasın.
bana yandan gömmüştü sonra kapı çıtasndaki yazı düştü 2 gün sonra. 80 tl fiyatı. adamlar experti aldık vs..vs.
bir sürü tartış dur yine...sonra verniği iyi atmamışlar, buz çözücü ile eridi gitti.

yani özet: servise götürmeniz iyi olmuş, sağına soluna iyi bakın, experte iyice söyleyin, yoksa 2 foto çeker gider.

geçmiş olsun... bana da olmuştu öyle hem suçlu hem güçlüydü. sabırlı olmasam 30 dan sonra kavga edecektim.
nasıl anlaştınız bilmiyom ama, ben artık o kazadan sonra anlaşmalı işi bıraktım. direk polisi ararım.

expertci gelir büyük ihtimal, expert alır.
expert alırken iyice kontrol edin, sağını solunu..sonradan iş çıkmasın.
bana yandan gömmüştü sonra kapı çıtasndaki yazı düştü 2 gün sonra. 80 tl fiyatı. adamlar experti aldık vs..vs.
bir sürü tartış dur yine...sonra verniği iyi atmamışlar, buz çözücü ile eridi gitti.

yani özet: servise götürmeniz iyi olmuş, sağına soluna iyi bakın, experte iyice söyleyin, yoksa 2 foto çeker gider.

herkese çok teşekkür ederim Allah hepimizi beterinden korusun.

eşimin ağrıları olduğu için hemen hastaneye götürüldü haliyle yaralanmalı kaza diye polis çağrıldı. araç şahsın babasına aitti babası geldi ve bişey demediler. Allah tan da demediler gerçekten çok sinirliydim ama haklıyken haksız duruma düşmemek için hiç bir şey demedim. yetkili servisin axa ile anlaşması olduğu için işler biraz daha kolaylaştı.

Çok Geçmiş Olsun , ALLAH Daha Beterinden Saklasin :( :(

Geri