Otomatik vites sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan voice22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim araçta 102 binde yapmıştı arızayı..demekki otomatik viteslerin 100bin üzeri arıza yapması kaçınılmaz :)

hadi bakalım 600 tl ye indi en azından :) sanayide bunu 300 halledermiyiz acaba servis malum
birde hazır sohbet ortamı doğmuşken bu bagaj kilidi motorundan bahsetmek istiyorum baya bi problem çıakrdı suan oda çalısmıyor içinden kıvılcam cıktıgını görünce söktüm fişlerini eve geitdim parçaladım içindende oyuncak araba motoru cıktı :) çıkarıp temizledim bişiler yaptım tam yerine takıcakken içinde ufacık bi iletken mıknatıs fırlayıverdi iice bozuldu :)
bunun ikamesi varmıdır 160 170 lira orjinali

hadi bakalım 600 tl ye indi en azından :) sanayide bunu 300 halledermiyiz acaba servis malum
birde hazır sohbet ortamı doğmuşken bu bagaj kilidi motorundan bahsetmek istiyorum baya bi problem çıakrdı suan oda çalısmıyor içinden kıvılcam cıktıgını görünce söktüm fişlerini eve geitdim parçaladım içindende oyuncak araba motoru cıktı :) çıkarıp temizledim bişiler yaptım tam yerine takıcakken içinde ufacık bi iletken mıknatıs fırlayıverdi iice bozuldu :)
bunun ikamesi varmıdır 160 170 lira orjinali
yanlıs hatırlamıyorsam sensorun parca fiyatı adet 125 gibi bi rakkam olması lagzım yagda orjınal elfın 130 tl yanı dısarıda daha bıle fazla ıstebıırler fıtyata ve garantısı yok dısarsının simdi bagaj kilit motoruna gelince motor zamanla arizalanoyor kilit mekanizması fıyatı 200 tl lere yakın bir rakkam olması gerekeiyordu ben kendi yaptım işlemi anlatıyım oyuncankcıdan 5 tl ye kablolu kumandalı araba aldım içinden motorunu cıkardım kendı motorun ucundakı dıslıyı ona aktardım
ve gayet salıklı bir sekilde çalışıyor el beceriniz varsa kendinizde yapabilirsiniz ama sanayide kilitçiler bunu 50 60 tl gibi bir rakkamda yapabilirler

bunu biizm yiğenin arabası ile deneyim ben ya çok iyiymiş ama o sarı metal çarkı sökmek baya ugrastırıcı olacak

bunu biizm yiğenin arabası ile deneyim ben ya çok iyiymiş ama o sarı metal çarkı sökmek baya ugrastırıcı olacak
biraz zorlayıcı ama inanınca hersey oluyor:D :D :D biz artık cuopelın delisi olduk 10dk taponu sokup takıyorum kırdık artık:D

benim çok fazla vaktim olmuyor işten bile yeni geldim sayılır hala arka cam kelebek motoru temizliiği yapıcam vakit bulamadım arkadaşlar saolsunlar detaylıcada anlatmışlar

iyi günler 10 gün önce bir megane coupe sahibi oldum. Kahramanmaraşta ikamet ediyorum. burada voice22 rumuzlu arkadaş ile aynı sorunum var bahsedilmiş ama çözüme ulaşmış mı yazılmamış. Ben bugün bir şanzıman ustasına danıştım konuyu ve sorunun türbin ve burçlardan olduğunu selonoidlerden olmadığını söyledi (telefonda danıştım). Ama forumlarda genelde selonoid vanalardan olduğu söyleniyor. Otomatik şanzımandan anlayan pek usta yok burada sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler

Geri