Haberin linkini açamadım lakin benim bildiğim durum şöyle: B1 ehliyeti alanlar (özellikle yaşlı ve bayanlar için düşünülmüş ancak başbakan bu duruma karşı çıkmış çünkü sürücü kurslarında otomatik vitese ayrı eğitim verilecekti vs düz viteste öğrensin insanlar demişti) düz vites kullanamayacaklar. Ancak B sınıfı ehliyet alanlar hepsini kullanabileceklerdi. Haber açılırsa haklımıyım haksızmıyım göreceğim. Ama dediğim gibiydi durum. Hatta daha önce forumda konusu açılmıştı hatırlarsanız.
Not: Şimdi açıldı ve baktım bahsettiğiniz haberin tarihi ta Nisan ayı. Arkadaşlar bende mevcut hükümetin her icraatına bayılmıyorum ama aslını astarını öğrenmeden lütfen her kim olursa olsun siyasetçi veya normal şahıs hiç fark etmez bence eleştirmeden önce iyicene araştırmak lazım. Bu haber o zaman ortaya çıktı lakin başbakan onaylamadı. Hem karışıklık olur hem de insanlar düz vitesi öğrensin gene isterse otomatik kullanır demişti. Dileyenler araştırıp öğrenebilir.
Not: Şimdi açıldı ve baktım bahsettiğiniz haberin tarihi ta Nisan ayı. Arkadaşlar bende mevcut hükümetin her icraatına bayılmıyorum ama aslını astarını öğrenmeden lütfen her kim olursa olsun siyasetçi veya normal şahıs hiç fark etmez bence eleştirmeden önce iyicene araştırmak lazım. Bu haber o zaman ortaya çıktı lakin başbakan onaylamadı. Hem karışıklık olur hem de insanlar düz vitesi öğrensin gene isterse otomatik kullanır demişti. Dileyenler araştırıp öğrenebilir.
Son düzenleme: