Otomatik derken anahtardanmı düğmedenmi?
Ben uzaktan kumanda tuşlarına basarak gibi anladım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Otomatik derken anahtardanmı düğmedenmi?
arkadaş şunu demek istiyor sanırım..kumanda üstünden aç kapa yaptığınızda camları açmak..fakat bu tür sistemler çoğu araçta yok sadece cam kapatma var..ama bazı araçlara cam kapatma modülünü extradan yaptığınızda bu özelliklerde oluyor...örnek vermem gerekirse eşime aldığım kia sportage araçta (2014 model) cam kapatma yoktu çinden aldığım bir modülü kendim montajladım ve efsane oldu...aracın orjinal kumandasıyla camları sanroofu kapatabiliyorsunuz ve kapat aç kapat yaptığınızda camları bu sefer sonuna kadar açıyor..yada 2 kere aç yapıp sonra kapat yaptığınızda camları parmak kalınlığı kadar açıyor dördünüde..tek kapat yaptığınızda ise tamamını kapatıyor..ayrıca modülde ayna kapatma özelliğide vardı extradan...
arkadaş böyle birşey bekliyor sanırım..ama sayılı araç dışında bu tür özellikler kapatma dışında çoğu araçta yok..
Maalesef hiç araştırmadım.Befe bu camlarla ilgili bir araştırman oldu mu modül olarak????
Kadjar ve Koleos için var.Befe bu camlarla ilgili bir araştırman oldu mu modül olarak????