Göstergelerdeki t5 yani bildiğimiz dipsiz park ampuü. Yalnız led ampul kullanmanızı tavsiye etmem çabuk patlıyor.
Edit: Link açılmıyor.
Edit: Link açılmıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugun ugrastim ugrastim ve cam rezizstans haric sis ve dortlu dugmesinin ampullerini degistirdim oldu ama sis fari dugmesinin galiba bi seyini kirdim dugme basili kalmiyo simdi kafam cakmaklikta kaldi aslinda ben kalorifer sicaktan soguga gecmiyo diye basladim mesele isiklara gitti sicak soguk ayar kolunun teli bosta duruyo
Bugun ugrastim ugrastim ve cam rezizstans haric sis ve dortlu dugmesinin ampullerini degistirdim oldu ama sis fari dugmesinin galiba bi seyini kirdim dugme basili kalmiyo simdi kafam cakmaklikta kaldi aslinda ben kalorifer sicaktan soguga gecmiyo diye basladim mesele isiklara gitti sicak soguk ayar kolunun teli bosta duruyo
Tel boştaysa klipsi düşmüştür aşağılara arayın derim yoksa işiniz zor, bulmaktada zorluk çekersiniz. Çakmak benim koca günümü almıştı ama sökememiştim tam bir eziyet.
Cakmakligin isigi oluyo degilmi yoksa bosami uğraşıyorum kalorifer icinde motor tarafinda giris hortumuna vana takmayi düşünüyorum
http://www.hepsiburada.com/modacar-t10-beyaz-ledli-park-ampulu-011108b-p-OTM011108B
Şu park ampulleri gösterge paneline uygun olur değil mi ? Normal kendi dipsiz ampullerini almak istemiyorum LED olması daha iyi gibi? Veya internetten alabileceğimiz şu daha iyidir dediğiniz ampul var ise daha iyi olur.
Bu arada cam açıp kapatma düğmelerinin içindeki yeşil plastiği takmazsanız rengi turuncu oluyor Bi deneyin derim benim hoşuma gitti o şekilde kullanıyorum. Veya ampuller beyaz kullanılıp boyanırsa veya renkli bant kullanılırsa istenilen renk de elde edilir diye düşünüyorum