Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim aracı komple kazıtıp boyatmak istiyorum diyosun tavan da dahil bunu yaparsan eğer satarken çok başın ağrır haberin olsun kimisi der takla atmış kimisi der kamyon altında kalmış aracına pert muamelesi yaparlar haberin olsun demedi deme
plastidip gerçekten güzel oluyor öneririm. boyamaktan daha iyi ancak uçuk fiyatlar istiyo bazı yerler iyi araştırmak lazım yada kendiniz yapıcaksınız [emoji106]
Abi eger plasti dip fazla gelirse kaplatcam aklimda o ve artik zamani geldi abi bazen biryere giderken millet bu nasil araba gibi bakiyor tuaf oluyorum
Abi eger plasti dip fazla gelirse kaplatcam aklimda o ve artik zamani geldi abi bazen biryere giderken millet bu nasil araba gibi bakiyor tuaf oluyorum
Senin yerinde olsam 2-3 bin lira plasti dip yada kaplamaya vereceğime aracı satarım 2-3 bin zaten vericeksin 2 daha koyarım üstüne aracı yenilerim yani demek istediğim aracını sat bu haliyle üstüne 5 bin koy başka bi araç al temiz sıkıntısız zaten bu sekılde her halükarda plasti dip yada kaplama yapmayı kafana koymuşsn