oto boya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazdu

Batuhan Dursun BAZDU,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam abilerim kardeslerim ben araci boyatmayi dusunuyorum komple temizlik amacli inanlarda boya varmi ve bu indirimi boyada kullanabiliyoruzmu ?

Selam abilerim kardeslerim ben araci boyatmayi dusunuyorum komple temizlik amacli inanlarda boya varmi ve bu indirimi boyada kullanabiliyoruzmu ?

Yaşadığın yer neresi ve inanlarda tabiki indirimin mevcut :eyv

Servis bölümünün tamamında indirim hakkımız geçerli kardeşim...

Yaşadığın yer neresi ve inanlarda tabiki indirimin mevcut :eyv
İstanbul beykoz abi

Öncelikle şunu unutma boyatmak istediğin yerleri ilk defamı boyatıcaksın yoksa daha önce boyanmış mı bu çok önemli.

Diyelimki aracında hiç boyanan parça yok ve aracın 20 bin tl ediyor varsayım olarak söyledim
Ancak aracının belirli yerlerini rastgele 5-6 parçasını boyattığın taktirde aracın otomatik olarak 17-18 bin liraya düşecek bunu göz önünde bulundur derim

Öncelikle şunu unutma boyatmak istediğin yerleri ilk defamı boyatıcaksın yoksa daha önce boyanmış mı bu çok önemli.

Diyelimki aracında hiç boyanan parça yok ve aracın 20 bin tl ediyor varsayım olarak söyledim
Ancak aracının belirli yerlerini rastgele 5-6 parçasını boyattığın taktirde aracın otomatik olarak 17-18 bin liraya düşecek bunu göz önünde bulundur derim

Abi aracta hic boya yok ama cok kotu oldu gunes yaniklari vernikler yukaridan asagi hem yaniyor hemde kalkip dokuluyor. Kaplama ile sadece o gidisati saklarim o yuzden boyatacagim sanayi ye boyatmak istemiyorum renault servise boyatiyim garanti olsun dedim tabi bu benim dusuncem sizinnacizane dusunceleriniz de benim icin degerli

Temzlik amaçlı boyatmak her zaman için aracında çok kötü bir izlenim bırakacak. Neden diye soracak herkes ve kimseye temizlik amaçlı boyattığını anlatamayacaksın. Bu tür durumlarda benim tavsiyem işin ehli biryer bulup aracı kaplatman:)

Onu buldum abi 2500 tl istiyo :)

Ben komple kazitip boyamayi dusunuyorum aslinda :)

Geri