Oto Alarm Sesi(kilit açma kapama Sesi) Hakkında ?

:135 ehueuh

siren değiştrince oluyomuş sanırım kardeşim...bide bi ara zrd clionun yanına gidince cekicem alarm sesi ve kapı acma kapama seslerini paylaşırım burda ;) yapıcam yapıcam takipte kal. az zaman bakalım işlerden fırsat yok yaw

benim sorum biraz daha farklı olacak. bu sinir bozucu açma-kapama sesinin olmadığı bir alarm sistemi yok mudur peki? kumandaların üstünde genellikle bu seçenek oluyor biliyorum, ama insan ister istemez sesli olana da basıyor.

bu açma-kapama sesi komple iptal ettirilemiyor mu? sadece orjinalinde olduğu gibi küt-küt merkezi kilit sesini duyalım yeter.

benim sorum biraz daha farklı olacak. bu sinir bozucu açma-kapama sesinin olmadığı bir alarm sistemi yok mudur peki? kumandaların üstünde genellikle bu seçenek oluyor biliyorum, ama insan ister istemez sesli olana da basıyor.

bu açma-kapama sesi komple iptal ettirilemiyor mu? sadece orjinalinde olduğu gibi küt-küt merkezi kilit sesini duyalım yeter.

Ben desinin optima nrc power kumandasız olan özelliktekini alacağım onda sessiz devreye girme. şuanki galaxy power kumandasız. adam kandırdı da sattı ultrasonik göz var diye. şimdi yaptırdım yerle konuştum desinin montajını yapan yer bayilik beyin alcam sadece.tavsiye ederim.

Geri