Osram nightbreaker - phillips xtreme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilinsor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben philips diamond vision ultimate white kullaniyorum H7 kisalarda ve H1 uzunlarda hicbir sorun yasamadim.

Subaru aracımda da osram kullanıyordum ve oldukça memnundum, uzunları yakmaya gerek bile kalmıyordu. Captur alıncaya kadar 1,5 -2 sene osramlarda hiç bir problem yaşamadım, Subaru da servisin taktığı orjinal ampuller dahi 6 ayda patlamakta idi. Geçenlerde Osram aldım ve taktım oldukça memnunum. Philips hiç kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim.

Osram nb taktım ve ilk intiba güzel.. sanayide sormak yerine kredi kartında yanacak puanlar oldugundan bauhaus dan aldım fiyat 76 TL gördüğüm kadarıyla internet sitelerinin altında atlamadiysam

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osram nb taktım ve ilk intiba güzel.. sanayide sormak yerine kredi kartında yanacak puanlar oldugundan bauhaus dan aldım fiyat 76 TL gördüğüm kadarıyla internet sitelerinin altında atlamadiysam

h1 mi aldınız h7 mi

night breaker ler nette 63 tl falan bence biraz pahalı almışsınız gibi

Bonus gecen yer lazımdı kampanya puanı son günüydü bana 45 TL ye geldi

İyiymiş ozaman :)

Arkadaşlar,

H7 Osram Nightbreaker plus kısa farlar arıza ışığı yakıyor mu? ve montajı kolay mı? Birde sis taktırmak istiyorum Osram Cool Blue. Sislerin montajı kolay oluyor mu ve arıza ışığı yakıyor mu acaba?

Geri