Orta yollu ses sistemi kuruyoruz (Megane 2)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ziya10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardeşim güle güle kullan.:eyv Rus ajanı yine girmiş kanına belli.:))

Hepinize tek tek teşekkür ederim :r:f:c :eyv

Hayırlı olsun Ziya'cım. Güle güle kullan yeni ses sistemini. Bir ara özel bir parça seçip bize dinletirsin artık.:eyv

İstek parça var mı Hakkı Abim qw

Amfi gece daha bi güzel gözükür şimdi. Mahsallah cıkısları yanmasın :)

Yakmayız inşallah :) Baya hoş bi görüntü oldu :)

Kardeşim güle güle kullan.:eyv Rus ajanı yine girmiş kanına belli.:))

Rus ajanlarından korkacaksın :)) Başta dedi takarız takarız sonra yarı yolda bıraktı işçilik parası verdirtti :))

Amazon.com'da ses sistemlerinde indirim olduğunu görünce, forum emektarlarından @C.Kaan ın da gazıyla benim araca ses sistemi kurmaya karar verdik. Anfi, subwoofer ve kompenant takımını Amazon.com'dan kargo ve gümrük dahil toplam 202$ a aldık. Yaklaşık 470 TL yapıyor. Türkiye'den de kablo seti ve kabin aldık. Bize sistem toplam 590 TL'ye mâl oldu. Orjinal teybe bağlıyacağız sonradan takılan teypler görünüm olarak hoşuma gitmiyor.

BOSS Audio R2504 1000 watt - 4 Kanal Anfi (Boss Linki 68$ a aldık) (Amazon)
Pioneer TS-W304R 1300 watt - 30cm Subwoofer (Pioneer Linki 80$ biz 44$ verdik) (Amazon)
Pioneer TS-D1320C 180 watt - Kompenant takımı (Pioneer Linki 200$ biz 85$ verdik) (Amazon)

2 adet Boschmann Awk-800XT Anfi Kablo seti - Tanesi 30 TL (Buradan)
Subwoofer kabini standart 30cm mdf kabin - 60 TL (Balıkesir İrem Elektronik)

Sistemi hava güzel olduğu bi günde kendimiz kuracağız. Kurulum yaparken bol fotoğraf çekip paylaşmayı düşünüyorum. Sistem hakkında her türlü yorumunuzu ve önerinizi yazabilirsiniz :)

kardeşim slm ben de sipariş verip yaptırmak istiyorm yalnız subwofer olmadan olmuyor mu anfiyi de bi yere gizlesem nasıl olur yani düşüncem hoparlörleri değiştirmek ve anfi aglamak göze bişey görünmesin kalite artsin aynı malzemelerden alsam mesela yaptrsam bi yere bu şekilde nasıl olur

kardeşim slm ben de sipariş verip yaptırmak istiyorm yalnız subwofer olmadan olmuyor mu anfiyi de bi yere gizlesem nasıl olur yani düşüncem hoparlörleri değiştirmek ve anfi aglamak göze bişey görünmesin kalite artsin aynı malzemelerden alsam mesela yaptrsam bi yere bu şekilde nasıl olur

Subwoofersız da olur. Anfiyi ön koltuklardan birinin altına koyabilirsiniz. Bi takım kompenant + 2 tane da fazladan kaliteli hoparlör alırsınız güzel bir sistem kurarsınız. Ancak subwoofer olmayacaksa anfiye çok gerek yok güzel bir teyp ile anfisiz kaliteli ses alabilirsiniz.

Subwoofersız da olur. Anfiyi ön koltuklardan birinin altına koyabilirsiniz. Bi takım kompenant + 2 tane da fazladan kaliteli hoparlör alırsınız güzel bir sistem kurarsınız. Ancak subwoofer olmayacaksa anfiye çok gerek yok güzel bir teyp ile anfisiz kaliteli ses alabilirsiniz.

anfi olsun istiyorum bir takım kompenant + 2 hoparlörüm bas verecek şekilde kaliteli bir şey bulsam diyorum güzel olacak herhalde teyp aynı orijinal kalacak ..sizin de orijinal kalmıstı herhalde nasıl ses ?

bir de hoparlör kompenant secimi neye göre oluyor watt rms değerlerini neye göre aldınız

bir de hoparlör kompenant secimi neye göre oluyor watt rms değerlerini neye göre aldınız

Kompenant seçimi konusunda çok bir bilgim yok Pioneer'in sitesinden ürünlerine baktım üst seviyelere yakın olan bir takımı aldım. Orjinal teyp araya bir dönüştürücü -deck dönüştürücü- takılarak anfiye bağlanabiliyor herhangi bir sorun olmuyor. Başka teyp ile kullanmadım, ses daha iyi olur mu bilmiyorum.

Hoparlörlerin verdiği bas yeterli olmuyor ufak da olsa bi subwoofer almanızı öneririm.

Geri