orjinal paspas

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurh89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onurh89

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
orjinal paspas fiyatını bilen var mı ? internetten satın alanlar memnun değil gibi yorumlara bakılırsa.aracın içine cuk oturan yuzde yuz uyumlu orjinale alernatif ya da orjinal paspas için fikirlerinizi bekliyorum.

Orjinal havuzlu Clio desenli Mais paspasımı 50tl aldım sürücü tarafındaki paspas yere klips li bastırdığında sabitleniyor sıkıntısız gayette güzel kapatıyor taban halısını. Ben gecen yıl letgodan almıştım sizde bakın bulursunuz.

Ankara Ostim de Bi reno paçacıdan clio paspası set olarak 150 tl aldım kaliteli güzel

merhaba konu ile alakalı olarak havuz paspas düşünüyorsanız sahler marka paspas öneririm ben 2 haftadır kullanıyorum gayet başarılı ve de kaliteli bir bakin derim ...

Orjinal havuzlu Clio desenli Mais paspasımı 50tl aldım sürücü tarafındaki paspas yere klips li bastırdığında sabitleniyor sıkıntısız gayette güzel kapatıyor taban halısını. Ben gecen yıl letgodan almıştım sizde bakın bulursunuz.
orjinal paspasında şöförkısmında sol ayak koyma yerinde koruma var mı?bir de şaft üstü parçası mevcut mu? orjinallerde bunların olmadığı söyleniyor.

orjinal paspasında şöförkısmında sol ayak koyma yerinde koruma var mı?bir de şaft üstü parçası mevcut mu? orjinallerde bunların olmadığı söyleniyor.

O kısımlar yok evet.

hocam orjınal paspas ayakkabıda boyama yapıyor mu?benim için çok onemli bir konu

boyama yapmaz paspas paspastır hepsi aynı ama standart her araca göre olan bi paspas yerine 2 3 fazla verip orjinal alırım cuk oturur görüntüde temiz olur birde havuzlu baspas oldumu ayaktan gelen sular paspasta kalıyor döşemeyi ıslatmıyor cok güzel olur

Geri