Orjinal paspas hakkında...

arkadaşlar bilgiler için sağolun.Ben de hala mailime yanıt bekliyorum,gelmezse servise gidecem

Benim aramadığım yer ve mevki kalmadı. Hiçbiryerden geri dönüş yok, yazılı halde geri dönüş yapmalarını istedim; dün sözde mail adresime ilgili şikayetim ile ilgili alınan aksiyon ve sonuç hakkında bilgilendirme yapılacaktı. Ama maalesef haber yok. Renault'un müşterilerine yaklaşımı ortada.! Fransa'daki Renault Genel müdürlüğüne konuyla ilgili mail yazacağım...

beni bugün bayiden aradılar ve kauçuk paspasların orjinal olduğunu ve kauçuk paspas verdiklerini söylediler
eğer paspasın altındaki dügme yeri denk geliyorsa orjinalmiş ki benim denk geliyor
ama isterseniz gelin tekrar kontrol edelim dediler

Selamlar,

Bana siyah kaucuk verdiler, bu konuda nereye başvurabileceğim konusunda bilgi verirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

zaten orjinalmiş siyah kauçuklar
sürücü tarafındaki çıtçıt yerine denk geliyorsa sizin kauçukta orjinaldir
halı paspas beklemeyin vermiyorlar

Benim arabayı da kauçuk paspaslı verdiler. Kauçuk gayet iyi memnunum..

arkadaşlar benim paspaslarda kauçuk fakat denk gelmiyo yolda kayıp debriyajın üstüne çıkıyo satışdaki tanıdıkla görüştüm getir yenileri geldi değiştirelim dedi ben 2 hafta sonra gittim kalmamıştı gelince haber verecek
aracı aldığınız bayide bitirin bence işi

Ben denemedim çıt,çıt olayını bakayım, benimkide kayıyor çünkü ama bir yerede sabitlemedim işin açıkcası bilmediğim için....

Bana da kaucuk olan paspastan verdiler. Bende istedim. Şimdi ellerinde olmadığını ama gelince vereceklerini söylediler...

Bana da çıtçıtlı kauçuk paspas verdiler kaymıyor. Ben ilave olarak debriyajın yanındaki sol ayağı dayama yerine, gaz pedalının altına ve arkadaki paspasların arasına şaft yüksekliğine siyah renk halı kaydırmazlardan ölçülerine göre kestim koydum. Çok da güzel oldu özellikle sola ayak ve gaz pedalının altı yağmurda,tozda, çamurda halı döşemenin kirlenmesini engeller ya da geciktirir.

Banada Saçma Sapan bir kaucuk verdiler siyah deliklerde denk gelmiyor bu nasıl bir saçmalık anlamadım

Geri