Hocam gaziantep'teki yetkili servisin (2 tane var, ikiside ayni bayi) verdigi hic bir bilgiye itibar etmeyin. Tecrube ile sabittir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada verdiği fiyat doğru fakat ürün rlink değil necvox. Servisin elinde fluence icin rlink yok. Fabrika stokları da boş.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ama onu ısrarla sordum necvox a başka fiyat verdi bu rlink olan için dedi. Demekki adamın arabasındaki çalınsa bekle ki teyp gelsin.
Ben de o heves ile almıştım zaten ama 2000 lira az para değil. Bir de montajına 200-300 vereceksin. Doğrudan çöpe gider paran. Bunlara ek olarak necvox u biraz araştırdığımda aşırı ısınma ve ısınmaya bağlı yığınla arıza çıktı karşıma. Dediğim gibi ille takip bakayım diyorsan evde duruyor vereyim kullan ben en iyi ihtimalle çöpe atacağım.
Bende bütçe müsait olduğu zaman taktırmayı düşünüyordum ama kafama takıldı dediklerin. Acaba senin cihaz da problem olabilirmi. Necvox benim bildiğim kaliteli bi marka çünkü. Senin fikrini sorayım ya da benim aracım da seninki gibi joy paket taktırma diyorsan taktırmayacam, dediğin gibi az para değil çünkü.
Ben bu yazıları yazdıktan sonra arkadaşımda fluence aldı ve bakım icin gittiği bayiden taktırdı. Kendisi memnun. Hareket halindeki video oynatma seçeceğini de açtırmış kullanıyor. Ama ben memnun kalmadım. Benim cihaz arızalı olabilir bi şey diyemem garantisi var zaten ve takılırken iki kere daha arıza yaptı ve iki kere değişti. Su an elimde olan cihaz 3. Cihaz. Ama söktürdüm araçtan. Evde duruyor. İstanbuldaysaniz vereyim size herhangi bir bedel istemiyorum. Evde gereksiz yer tutuyor. Ben de su an sadece ekran, kontrol modülü ve geri görüş kamerası aparatları var. Eğer bu işlemi yapacaksanız bir de klima kumandaları ve teyp olan kısımdaki plastik çerçeveyi değiştirmeniz gerekir. Bendeki ürün su an faal olması lazım döktükten sonra sorun olduysa bilemiyorum ama Söke’ne kadar çalışıyordu.