Orjinal Akü İle Vedalaşmanın Zamanı Geldi

Hayırlı olsun Kaca aldı abi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

​Güle güle kullan abi,güzel seçim hayırlı olsun.

Ben geçen sene orjinal akümü verip akümü yeniledim tercihimi mutludan yana kullandım bende amperi biraz yüksek taktırmıştım soguk havalarda harika bir performans sergiliyor

Hayırlı olsun mustafa abi akü önemlidir yoksa mazallah ittir ittir 2'ye al vurdur yapmak zorunda kalırdın :D

hayırlısı olsun tam zamanında bitirmişsiniz işi. ekonomi edeyim diye bekleyip sonucunda uğraşmak var :D

Ben genede varta almandan yanaydim ama Hayırlı olsun

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun benim kangoo'da 2009 şimdilik cit yok olursa bende mutlu akü'ye çekerim 😃

Hayırlı olsun benim kangoo'da 2009 şimdilik cit yok olursa bende mutlu akü'ye çekerim 
Benim araçta çalışıyordu ama sabahları naz yapar gibi bir hali vardı gün içinde sorun yoktu, bu sabah tek marş ve basar basmaz motor çalıştı, ha bıraktı ha bırakacak endişesi yaşamaktansa zamanında değiştirmek en temizi...

​Mutlu Da İyidir Hatta En İyisidir Yerlide Ama Varta Alsan Akü Olayini Epey Hatırlamazdın Usta

Mutlu çok iyi tercih olmuş üstelik yerli.

varta yı aratmaz

Bizim 2009 da seninkiyle aynı durumda değiştirirsek mutlu alıcaz.Kış lastiklerini de petlas w651 195x65x15 91H aldık gerçekten çok iyi.

Yerli sanayii oldukça iyi durumda :eyv

Geri