O'nun güzelliği pak kan

Maşallah benzinli gibisi var mı ya her Renault dizel, bu ne be benzinli araba bulamıyorum :D

Sorma ya aynen katılıyorum.İlanlara bakıyorum benzinli megane 3 yok neredeyse olanlarda dizel fiyatında :) benzinlisi tutmuyormu acaba yada herkes tasarruf modunda demekki :)

Sorma ya aynen katılıyorum.İlanlara bakıyorum benzinli megane 3 yok neredeyse olanlarda dizel fiyatında :) benzinlisi tutmuyormu acaba yada herkes tasarruf modunda demekki :)
Evet malesef millet dizel mode on.Şuan ki aracımda dizel ama bunu satabilirsem inşallah benzinli olsun lpg takmaya razıyım benzinli motorun torku düşük olsa da zevki bambaşka :)

Temizlik Iyidir Masallah Gelin Gibi
Kaputa Kece Lazim Ama

harbiden pakkan mış yani............MAŞALLAH:........ Sivastan TOKATA selamlar...kardeş şehrimizin en güzel arabası olmuş PAK KAN......

Maşallah kardeşim,ne kadara aldın aracını ?

as abi,tokattan da sivasa selam olsun :eyv teşekkür ederim,hepsinin ayrı bir güzelliği var maşallah sizinki de güzel

harbiden pakkan mış yani............MAŞALLAH:........ Sivastan TOKATA selamlar...kardeş şehrimizin en güzel arabası olmuş PAK KAN......

maasallah...

Geri