Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim aracında borcu çıktı. Ama eski sahibinin adının ve soyadının başharfleri var. Benim aracı kullananların arasında o harflere sahip isim ve soyisim olmadığından bu borç eski sahibine ait. Peki bu borç bana sıkıntı çıkartır mı? Hazır internet şubesine girmişken ogs başvurumuda yaptım. Konu bir işe daha yaradı. Teşekkürler
Ben 3 ay önce ogs den kaçak getim ama hiç biryerde cezan var demiyor ne yapmam gerek PLAKA 34 ZE 5811 not : ogs den geçtigim zaman HGS vardı araçta ama geçerken cihaz öttü
Ben 3 ay önce ogs den kaçak getim ama hiç biryerde cezan var demiyor ne yapmam gerek PLAKA 34 ZE 5811 not : ogs den geçtigim zaman HGS vardı araçta ama geçerken cihaz öttü
aynısını bende yaşadım ve ilk bir hafta içinde sadece geçiş ücretini ödüyorsunuz. Ödenmez ise 90 küsürlük ceza aktif oluyor. Bankanın birine OGS almak istiyorum dediğinizde büyük ihtimal çıkar ceza.
aynısını bende yaşadım ve ilk bir hafta içinde sadece geçiş ücretini ödüyorsunuz. Ödenmez ise 90 küsürlük ceza aktif oluyor. Bankanın birine OGS almak istiyorum dediğinizde büyük ihtimal çıkar ceza.
Hocam tamam ama ne eve kagıt geldi nede internetteki ceza sorgulamalarından çıkıyo cezam ogs veza sorgulattım cezanız bulunmamaktır diyor ama yarın ilk işim bir bankaya gitmek olacak teşekkürler