(Önemli) 1.2 edc - 0.9 TCe Yağ Eksiltme ( servisle konu hakkında görüşme)

Bizim aracın bakımları yaklaşık 8000 kilometrede yapılıyor ve yağ eksilmesi yok
Motoru yakarsan garantiye giriyormuymus birer bu şekilde sor onlara...

Türkiye sorumlusu ile telefon da 1 saatlik görüşmem oldu. Kadına ne anlatsam kitapçık ta yazıyor normal diyor. Hiç bişey anlamıyor ve servis buna müdahale edemez diyor. Araç 28 bin km de, garanti li olduğu için elf yağı kullanıldığını tahmin ediyorum. Şimdi napcağımı bilmiyorum.

2001 model Twingo'nun yağı değişeli 10.000 km oluyor, 4 defa Didim İstanbul yaptım, az önce yağına tekrar baktım gram eksilme yok, bu arada araç 210.000 kilometre de...
Daha önce yazdığım araç 1.2 TCe EDC Captur'du...

İşin bide o boyutu var. Şimdi yağını kontrol ettim, 1000 km yaptım, 3 cm fln yap seviyesi aşağıya inmiş, motor yanarsa bunu karşılar mı oda muamma

İşin bide o boyutu var. Şimdi yağını kontrol ettim, 1000 km yaptım, 3 cm fln yap seviyesi aşağıya inmiş, motor yanarsa bunu karşılar mı oda muamma
Her 1000 kilometrede bir durup yağını kontrol edip eksilmişse tamamlayacakmıymışsın ?
Böyle saçmalık mı olur...

Her 1000 kilometrede bir durup yağını kontrol edip eksilmişse tamamlayacakmıymışsın ?
Böyle saçmalık mı olur...

Usta tanıdık bildik nazımız geçen ulaşabileceğimiz birileri yokmudur?Deli saçması açıklama yapan bu üst düzey görevli kimmiş amacı ne onuda merak ettim doğrusu Renault'tan insanlarımı soğutmak bu işe bir el atmak lazım sinir oldum birde dalga geçer gibi normal açıklamalarına
:asabi

Usta tanıdık bildik nazımız geçen ulaşabileceğimiz nazımız geçen birileri yokmudur?Deli saçması açıklama yapan bu üst düzey görevli kimmiş amacı ne onuda merak ettim doğrusu Renault'tan insanlarımı soğutmak bu işe bir el atmak lazım sinir oldum birde dalga geçer gibi normal açıklamalarına
:asabi
İbrahim Aybar'a yazsınlar...

Sinir hastası oldum resmen. Bunu bana söyleyen Renault Türkiye temsilcisi gökçe hanım diye birisi. Sürekli kontrol edeceksiniz yapacak bişey yok diyo. Aracım garantili, ya şu duruma çözüm bulun yada aracımı değiştirin diyorum. Kitapçıkta yazdık o kadar yağ eksiltme normal diyorlar. Garanti kapsamında işlem yapamayız malesef yanıtını söyledikten sonra telefonu kapattılar. Şuan napcağımı inanın bilemiyorum.

İbrahim Aybar kimdir.

Geri