ön yolcu koltuğu su damlaması

anlamadım nasıl can sıkıcı? klima gazının dolaştığı boru aracın içindende geçiyorsa bu araçlarda bu olur normaldir. oluşan şey zaten borunun soğukluğundan buzlanma. buzlanmadan sonra o buzların çözünmesiyle bu su oluşur. eğer o klima borusu ferraridede içeriden geçseydi onunda başına gelirdi. muhtemelen buna bişey yapmaayacaklar. klimanın aşırı kullanımında içerde biraz nemlenme normal diye biliyorum.

anlamadım nasıl can sıkıcı? klima gazının dolaştığı boru aracın içindende geçiyorsa bu araçlarda bu olur normaldir. oluşan şey zaten borunun soğukluğundan buzlanma. buzlanmadan sonra o buzların çözünmesiyle bu su oluşur. eğer o klima borusu ferraridede içeriden geçseydi onunda başına gelirdi. muhtemelen buna bişey yapmaayacaklar. klimanın aşırı kullanımında içerde biraz nemlenme normal diye biliyorum.
Gökhan abi arızayı tam bilemediğim için can sıkıcı dedim.Sıfır araç alıyosun ve biyerinden su damlıyo bunu arıza zanneden herkesin canı ister istemez sıkılır.Siz açıklamayı yapmışsınız ve bizde öğrenmiş olduk. Not:Bu asla ve asla sitem değildir abi,saygısızlık yaptığımı düşünme lütfen.Saygılarımla.:eyv

ben zaten can sıkıcı olan kısmı ne diye soru sordum :D bende kızmadım yani. ama dediğim olaydan dolayı ise hiç bişi yapmıcaklar onu biliyorum.

ben zaten can sıkıcı olan kısmı ne diye soru sordum :D bende kızmadım yani. ama dediğim olaydan dolayı ise hiç bişi yapmıcaklar onu biliyorum.
Yazışma olunca yanlış anlaşılmalar oluyor tabi.:)

geçmiş olsun..
yeni araçta bu gibi durumlar olması insanın canını sıkıyor ama yeni bir sistem ve ister istemez sorunlar olabiliyor.
sistem çalışıp bu sorunları ortaya çıkardıkça gideriliyor.
aracınızı güzel günlerde kullanın..

Geri