Ön Yargılı olmamak lazımmış...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SelimS.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoş geldin kardeşim. Aracın hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

Can abiden kötü araba çıkmaz . Güle güle kullanın hoş arabalardır . Çok zevklidir. :)

Küçücük Yer Zaten Bulamicak Bir Şey Değil :) İsparta Otelini Geç , Hamam Gelicek Sol Tarafina Onuda Geç Köşedeki Market Beklerim Ne Zaaman İstersen :eyv
hamam önemli :D 32 megy nin bütün pozları hamamın önünde nerdeyse kime sorsan gösterir hehe

Aramıza hoş geldin kardeşim kısa zamanda R5 inin fotolarını da koyarsan maşallahı eksik etmeyiz :eyv

hamam önemli :D 32 megy nin bütün pozları hamamın önünde nerdeyse kime sorsan gösterir hehe

hatta kadınlar hamamında yıkanan 32 HR plakalı megane ı arıyoruz da denilmeli hehe hehe hehe

herkeze teşekkür ediyorum en kısa zamanda fotoları eklicem yapim aşamlarınıda eklemeye çalışıcam

Kiskanmayin Lütfen :) :) Artik Hamama Getirmiyorum , Sanayide Bayanlarin Yikama Yaptiği Bir Yer Açildi Oraya Götürüyorum Wallah Bayan Eli Değdiği Çok Belli :) :)

Kiskanmayin Lütfen :) :) Artik Hamama Getirmiyorum , Sanayide Bayanlarin Yikama Yaptiği Bir Yer Açildi Oraya Götürüyorum Wallah Bayan Eli Değdiği Çok Belli :) :)

yakında geçen sana face den gösterdiğim sitede 32 HR nin resimleri yayınlanır o zaman yakındır o günler hehe hehe

hoşgeldin kardeşim hayırlısı olsun çok zevkli ve bence tam bir trafik mucizesi :)

Geri