Ön Yargılı olmamak lazımmış...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SelimS.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SelimS.

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle merhaba yeni üye oldum bana faydalı olucağını sanıyorum 4.5 5 senedir araba kullanıyorum 123 kasa Mercedes sonra 2008 Suzuki swift ve şimdi 91 r5 binmem dedim ama bir kere kullandıktan sonra bırakamadım can abiden aldım çok memnunum bu siteden faydalanabiliceğimi sanıyorum.Araba kullanımı çok zevkli atak zamanla tanıyorum herkeze tavsiye ederim.Arabam bu ay sonunda tüve girecek girdikten sonra bazı planlarım var öncelikle sizlerle tanışıp görüşlerinizi almak istedim.Şimdiden teşekkür ederim herkeze...

Hoşgeldin Selim kardeşim. Aracın hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.:eyv
Muayeneyi geç bakalım ona göre planlarını değerlendiririz.

Aramiza Hoşgeldiniz Keyifli Vakit Geçirmeniz Dileğiyle.. Her Konuda Sikilmadan Çekinmeden Karşilikli İletişim Kurabiliriz Şüpheniz Olmasin :eyv :eyv

Aramiza Hoşgeldiniz Keyifli Vakit Geçirmeniz Dileğiyle.. Her Konuda Sikilmadan Çekinmeden Karşilikli İletişim Kurabiliriz Şüpheniz Olmasin :eyv :eyv

saolun teşekkür ederim bu arada 32 plaka resimde Isparta sanş işte bnde buralardayım okuyozmu sürünüoz mu beli değil :D

Hoş geldin kardeşim,arabanın kralını almışsın hayırlı olsun...

Hoş geldin kardeşim,arabanın kralını almışsın hayırlı olsun...
teşekkür ederim abi can abiden aldık hayırlısı memnunum yaşı itibari ile ufak tefek şeyleri var tabi ama tüvden sonra çok değişik şeyler olucak :D

saolun teşekkür ederim bu arada 32 plaka resimde Isparta sanş işte bnde buralardayım okuyozmu sürünüoz mu beli değil :D

İspartada İsen Beklerim Çarşi Merkezde Marketim Var 24 Saat Açik , Geneklde Geceleri Markette Duruyorum.. Tanişmiş Oluruz :eyv :eyv

İspartada İsen Beklerim Çarşi Merkezde Marketim Var 24 Saat Açik , Geneklde Geceleri Markette Duruyorum.. Tanişmiş Oluruz :eyv :eyv
valla tam net bulabilirmyiim bilmiyrum ama sık sık iniyorum merkeze bende tanışmak isterim yabancı bi ilde zor oluyo ...

Küçücük Yer Zaten Bulamicak Bir Şey Değil :) İsparta Otelini Geç , Hamam Gelicek Sol Tarafina Onuda Geç Köşedeki Market Beklerim Ne Zaaman İstersen :eyv

Küçücük Yer Zaten Bulamicak Bir Şey Değil :) İsparta Otelini Geç , Hamam Gelicek Sol Tarafina Onuda Geç Köşedeki Market Beklerim Ne Zaaman İstersen :eyv

inş şefim mutlaka gelmeye çalışıcam ne diye sorim ararken dükkan ismi ne yada

Geri