Ön tampon ve çıtaların boyanması

​Hayırlı olsun kardeşim sabırsızlıkla bekliyoruz fotoları.:eyv

Son durum fotoları koymamışsınız, bende sizin gibi çıtaları boyatmak istiyorum. Maliyet ne kadar oldu acaba sadece çıtaların? Birde çıtalarda kullanılan pütürlü boyamı ne öyle birşeymiş, boyattıktan sonra orjinal hali gibi oldu mu?

Ben resimleri koydum sanıyordum ekliyorum hemen çıtalarda kullanılan boya şekli statik (pütürlü) boyadır boya ustası bunu boya tabancasından ayarlıyor maliyet konusunda bişi diyemiyeceğim ustamla aramızda olan bi konu çünkü dışarıya farklı fiyat verir ama tahminim 100 - 150 tl arasında bişi tutar detaylı foto çekmedim boyandıktan sonra montaj sonrası foto var elimde
Not: Çıtalar privilege paket megane'nın çıta rengine boyamıştır

Benimde böyle bi düşüncem var ama ne kadara mal oldu acaba çok güzel olmuş :)

maşallah çok güzel olmuş.güle güle kullanın:eyv

Çok Güzel Olmus Elinize Sağlık Abi. :)

Güle güle kullanın, gerçekten tertemiz olmuş. Zaten orjinal hali en iyisiydi. Eski orjinal renge boyatmanız yerinde ve güzel olmuş. Allah kaza bela vermesin.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar 10 gün kadar parçalar kaportacıda kaldı ön tampon ve ayna kapaklarınıda boyatıp pasta cila yaptırdım Allah cümlemize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Bu arada çıta boyatmak isteyen arkadaşlar varsa işlem gerekmeyen parçaları 100 tl ye boyattırabilirim eğer parçalarda deformasyon varsa usta gördükten sonra fiyat verir

Çok iyi ya.Hayırlı uğurlu olsun.

Teşekkür ederim İstanbul'da kaporta boya işi olan arkadaşlara yardımcı olabilirim

Geri