Ön tampon ve çıtaların boyanması

imaparatoR-9

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bu gün kaportacıma uğrayıp ön tamponu tampon ve kapı çıtalarını bıraktım ön tamponda taş izleri vardı onların üstüne bide geçenlerde belediyenin gereksiz koyduğu mantara çarptım buda bahane oldu pazar akşamı işlemler bittikten sonra geri takıcaz yapım aşamasını ve bittikten sonraki halini de elimden geldiğince paylaşacağım

Ön tamponun mantara çarptığım kısmı

İstanbul da kaporta boya işi olan arkadaşlara ustamı önerrim hem uygun hemde temiz iş yapıyor şimdi gidip ayna kapaklarını da bırakıcam unutmuşum :)

Emeklerinize sağlık

Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum

Iconcanımın R-Nav Sisteminden Tapatalk 4 İle Gönderildi.

şimdiden hayırlı olsun :eyv

Önden çok şekil duruyor :D

Gövde rengine boyanacak sanırım . Ben sevmiyorum pek gövde rengi ama hayırlı olsun zevk senin Abi :)

Sanırım tüm reno modellerinin önü aynı(tampon çıktıktan sonra)

İyi Dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar elimden geldiğince paylaşacağım gelişmeleri
Kadir kardeşim Gövde rengine boyatmıyorum bizim arabanın rengine gitmiyor bide FAz I olduğundan boğuyor arabayı yine aynı rengine boyatıyorum kahverengi sanırım cıtalar yarın sabah boyasını yaptırcam

İyi Dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar elimden geldiğince paylaşacağım gelişmeleri
Kadir kardeşim Gövde rengine boyatmıyorum bizim arabanın rengine gitmiyor bide FAz I olduğundan boğuyor arabayı yine aynı rengine boyatıyorum kahverengi sanırım cıtalar yarın sabah boyasını yaptırcam

Çok iyi o zaman Abi sevindim valla :) En iyisi orjinali :) Benimde arka tampon ve yan süsler istiyor ama boya sırıtır diye yaptıramıyoruz .

Ne zamandır aklımdaydı kaportacımda elinde iş olmadığını söyleyince ne var ne yok söktük yarın zımpara işleminden sonra astar atılcak üstünede 2-3 kat boya vurup mat vernik attıktan sonra pazar gününe kadar kurumaya bırakıcaz

Hayırlısı olsunn fotoları bekliyoruz..

Sökülen parçalar bu akşam zımpara işine başlıcaz usta düğüne gitti :)

Devamı gelecek ;)

Geri