Kapının altında yumuşak bir lastik var kapıya palaleldir . Dik değil .
Bu lastiğin altında tahliye delikleri var
Bu lastiğin altında tahliye delikleri var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun şu olabilir, megane 2 lerde hoparlör değişimi gerçekleştiyse ve slim hoparlör almadılarsa yuvaya tam oturmadığı için orayı kesip biçiyorlar ve bu işlem su alma problemine yol açıyor. Hoparlörleri söküp kontrol etmenizde fayda var.
enim hoparlörler orjinal bir daha su almadı
Senin arabandaki problem tahliyelerdeymiş, arkadaş tahliye deliklerini kontrol etmiş onlarda sıkıntı yok diyor aklıma hoparlörler geldi. Ben eski megane ıma hoparlör almadan önce biraz araştırmıştım. Slim olanlarından alınmasını, normal alınınca o yuvaların kesilip biçilmesi gerektiğini, öyle olunca da su alma durumuyla karşılaşılabileceğini öğrenmiştim
Bu kapı cebine su alma olayını ayna kapaklarından da yapıyor haberiniz olsun eğer aracın aynası kapıya tam oturmamıs vidası gevşemiş vs. ise ayna ile kapının arasından giren su direk kapı cebine dolar burayıda kontrol etmenizde fayda var aynanın iç kapağını söküp kontrol edin izolasyon olarak kabloların içinden geçtiği süngeri elinizle kontrol edin ıslak mı diye