- Konuyu Başlatan
Ona da yapayim o zaman isler iyice kotu olsun [emoji1]Alt izgara siyah üst ızgaraya ne yapsan sırıtır
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona da yapayim o zaman isler iyice kotu olsun [emoji1]Alt izgara siyah üst ızgaraya ne yapsan sırıtır
Aynen bu yaptigimi bi duzelteyim de bakalimÜSt ızgarayıda siyah bırak zaten tampon bantlari boyali
Dogru diyosun desem [emoji1]Bogmus arabayi desem
Koli bandi seklinde satiliyor milyoncularda falan aluminyum bant derseniz verirler ben bu bandı sokemezsem uzerine zaten siyah bant cekmek zorunda kalicamAbi parlak siyah band çeksen daha güzel dururdu bence. Bu aliminyum bandı kapı-cam çıtalarına uygulasak nasıl durur acaba merak ettim. Nerden temin ettiniz bandı?
Abi parlak siyah band çeksen daha güzel dururdu bence. Bu aliminyum bandı kapı-cam çıtalarına uygulasak nasıl durur acaba merak ettim. Nerden temin ettiniz bandı?
Yok yok sutten agzim yandibunu bende hep merak etmişimdir. bir gönüllü çıksada görsek nasıl olduğunu alipamukk birde cam çıtası olarak çalışlma yapsan elin değmişken