Sesin gelmesi icinde el freni cekili halde gaz vermeden yarim debriyaj ile arabayi titretebilir ve sesi çozersiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Servismi maalesef işin içinden çıkamadığı anda öyle güzel kullanıcı hatası diyor ki hiçbirşey yapamıyorsunuz veya duyupta sesi duymamazlığa geliyorlar
İyigünler, fotoğrafı en kısa zamanda yüklemeye çalışırım, kısaca tarif edeyim
Öncellikle, bu sesler ön göğüs ile cam arasındaki boşluktan geliyor. İki ayrı ses var birincisi aracın titreşim, rezonansdan kaynaklı ses özellikle sürücü tarafında en solda, torpido bitiminin olduğu yerde (A sütünuna dayanan nokta) bu ses inanılmaz (titreşime bağlı olan ses) burada cam ile göğüs arasındaki boşluğa, küçük bir lastik sıkıştırarak sesi giderdim. 2. si tümsek, laka ve çukurlara sert girildiğinde aracın zıplaması ve torpidonunda zıplamasına bağlı ses, bu ses çat çut şeklinde desibeli yüksek, torpidonun cama vurmasıyla gelen ses.Ön göğüsün tam orta kısmından gelen bu ses (ön cam havalandırma ızgarasının hizası), zıplama sonrasında göğüs resmen ön cama vuruyor.
Sonuç bu ses tiplerinin hepsi el ile torpidoya yukarıdan hafif bastırmak suretiyle engellenmekte,yada göğüs ile torpido arasına lastik, parmak vs sokularakda ses giderilmekte ama araya sıkıştırılan nesne doğal olarak yerinde sabit durmuyor, bu boşluğa lastik sıkıştırıyorsunuz lastik bir süre sonra yerinden çıkıyor yada gevşiyor ses yine geliyor. Teşekkürler.
Tamam, önce ben sizden fotoğraf istiyorum. google görsellerden aratıp paintte işaretleyip gösterebilirsiniz. o şekilde daha yardımcı olurum.Aykut bey verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, 2. sorumda ki ses siperlikle alakalı değil, oda torpidonun çarpma sesi, torpidoyu üstten bastırınca tümseklerden geçerken ses yapmıyor,
Sizden ricam torpidonun sökülmesi husunda vidaların nereden söküleceği konusunda ve dikkat edilmesi gereken püf noktalarıyla ilgili bilgileriniz varsa, yardımcı olursanız sevinirim
Sag taraf ve orta tarafta ayni yerden geldi bende ses. Sag tarafi torpidoyu sokerek ic kisima uzanarak cozdum. Fakat orta kisima yetisemedim. Orayida bauhausta,tekzende satilan 3-4 tl ye siyah kecelerden aldim. Ses gelen yeri cam ile birlesen yere sıkıştırdım ve makas e iyice ittim. Ses kalmadi. Sen bu 3 yere bunu uygula bence. Hic sokme...http://imageshack.com/a/img845/7305/em5sz.jpg
bu işaretlediğim yerlere basınca ses yok, orta kısım normalde ses yapmıyor sert çukurlarda tümseklerde çat çut ön cama çarpıyor.