Ön camları açtığımda gelen benzin kokusu

gürcan demir

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
renault 19 1.6 alize 2000 model arabam (131.000km) yaklaşık bir ay önce benzin pompası değişti. seyir halinde iken ön camı açtığımda yoğun bir benzin kokusu geliyor kapatınca kayboluyor. yardımcı olabilirmisiniz.

Öncelikle motor kısmındaki benzin hortumlarını kontrol ettirin.

Aynısını yıllar önce bende yaşamıştım hortumu ve kelepçeleri değiştirip kurtulmuştum........

Aynen benzin hortum ve bağlantıları

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birde yeni aklıma geldi bazen otomatiğin contalarındada sıkıntı olabiliyor gözle kaçak,sızıntı varmı kontrol etmekte fayda var.

İlginize çok teşekkürler hafta sonu sanayiye götürüp baktiracagim

hortum bağlantıları kontrol ettirdim sorun yok dediler. ustaya tekrar götürdüm bu işte bir terslik var dedi tekrar söktü depoya hava bastı en üstteki beyaz tırnaklı kapakta kırık yerden tıs hava kaçırıyor.ilaçladı yapıştırdı. şimdi düzeldi.

hortum bağlantıları kontrol ettirdim sorun yok dediler. ustaya tekrar götürdüm bu işte bir terslik var dedi tekrar söktü depoya hava bastı en üstteki beyaz tırnaklı kapakta kırık yerden tıs hava kaçırıyor.ilaçladı yapıştırdı. şimdi düzeldi.

Düzelmesine sevindim ama o parça revize edileceğine yenisiyle değiştirilse daha sağlıklı olmazmıydı acaba
hımm

Geri