Ön Balata ve disk değişim fiyatları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wenom64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2012 İcon 90 bg 37000 Km^deki aracımın Ön fren balata ve diskleri İst Pendik'te ustada değiştirdim. Toplam 340 TL ödedim (arka fren kampanalarını da spreyle temizledi).

Diskler Bosch marka: 180 TL
Balatalar Kale marka: 60 TL
Fren Spreyi + İşçilik : 100 TL

Orjinal ön balata ate uretimi 110 tl civari.bu gunlerde veka markasini soyluyorlar.yerli ve ucuz sorunsuz diyorlar.balatasi 50 tl disk takimi 100 tl civari.hic duydunuz mu nasil bir marka bu veka?

son zamanlarda ön disk ve balata değiştiren varmı.aracım 50 bin km disklerin değişmesi gerektiğini söyledi sanayideki usta..servis 590 tl fiyat verdi.sanayide bir kaç yere sordum 400-500 arası tutar dediler.

son zamanlarda ön disk ve balata değiştiren varmı.aracım 50 bin km disklerin değişmesi gerektiğini söyledi sanayideki usta..servis 590 tl fiyat verdi.sanayide bir kaç yere sordum 400-500 arası tutar dediler.

Ben ferodo marka disk ve balata aldım yılbaşından önce 250TL'ye toplam. Şuana kadarda memnunum. Orijinalinden kat kat iyiler.

Gezecen hafta bosch car service den fiyat aldım. On iki disk ve iki balata 380 tl servise göre uygun geldi. Ben önceden bosch balata kullanıyordum ve baya memnundum yine bosch balata disk devam edeceğim.

Ben de 2-3 hafta önce diskleri değiştirdim genel bakımda. Ferodo 120 tl Kale 80 tl dediler. Kale'de sürtünme sesi vs. olmuyor dediler.

Gayet iyi sahiden ses filan yok memnunum.

işçilik dahil mi bu fiyata

merhaba kaç bin km değiştirdiniz.diskleri

Ben boschdan işçilik dahil fiyat aldım. Bugün başka bı ustamla görüştüm oda inatla kale tavsiye ediyor. Kalede ses olmaz yumuşak balata diyor. Kararsız kaldım çünkü kale daha uygun olacak. Araştırmaya devam ediyorum.

Aracın orjinal balatalarını 20.000 de değiştirmiştim çok çabuk bittiler çoğu kişide bu böyle olmuştu yanlış hatırlamıyorsam
Şimdi ise 20.000 kmdir kale balata kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok gayet memnunum fiyatını hatırlamıyorum ama uygundu diğerlerine göre

Geri