Ön Balata ve disk değişim fiyatları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wenom64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wenom64

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2012 Clio 4 için ön fren balata ve disk değişim fiyatlarını bilen var mi? Garanti bittiği için servislerin fiyatları ne kadardir acaba? İstanbul'dayım. Sadece balata için yetkili servis 192 TL fiyat söyledi, bana biraz fazla geldi.

İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz servis var m? Teşekkürler;)

Son düzenleme:
Benimde garanti bitti ben yetkili bosch car serviste değiştirdim. Bosch marka balata taktırdım 120 tl tuttu. 2.000 km dir kullanıyorum memnunum.

Bu dediginiz fren balatası mı,debriyaj mı ?

Sanırım fren balatasını kastediyor. Bu fiyat iki balata için mi yoksa tanesi mi?

Benim tutar iki adet ön fren balatası için

2012 Clio 4 için ön fren balata ve disk deÄŸiÅŸim fiyatlarını bilen var mi? Garanti bittiÄŸi için servislerin fiyatları ne kadardir acaba? Ä°stanbul'dayım. Sadece balata için yetkili servis 192 TL fiyat söyledi, bana biraz fazla geldi.

Ä°stanbul Anadolu yakasında önerebileceÄŸiniz servis var m? TeÅŸekkürler;)
hocam yanlız dısklerı degıstırırsen rot kollarınıda degıstırıyor onuda hesaba katmalısın ve rot kollları degıstıgı ıcın rot ayarıda yaptırmalısın bunlarıda hesapla

Önler disk oldugu söyleniyor.
Disklerde fren balatası degişimi oluyormu?

Benim tutar iki adet ön fren balatası için

2012 clio 3 için 60bin bakımına gitmiştim 400tl gibi birşey tutacaktı. ama ön balata ve disk'te değişti 900tl ile servisten çıktım. O günden beri servise adım atmıyorum.

Ben Cuma günü 2 disk ve 2 balata değiştirdim. 500 TL civarı tutuyor. Rot ayarı falan da yapıyorlar. İnanlar Serviste yapıldı.

Önler disk oldugu söyleniyor.
Disklerde fren balatası degişimi oluyormu?

Ben diskleri değiştirmedim. Sadece balataları değiştirdim. diskler 10-15 bin daha idare eder dedi usta, bende biraz erteledim

Geri