On arka farkli lastik kullanimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BOGA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunun aksini iddia eden yok mecburiyetten olduÄŸu icin sordum. Yoksa tabiki de 4 lastikte ayni marka tercih ederim.

​e soru neydi o zaman :) her şekilde takacaktın madem.....

​e soru neydi o zaman :) her şekilde takacaktın madem.....

Uzun yoldayim ve aracimin lastikleri yarildi yolda kaldi acik lastikci bulabildim lakin lastik ebatlarimda elinde 2 tane bulabildi aracin uzerindekiler Continental taktirdiklarim Bridgestone. Simdi Izmire donucem yol boyunca bir sorun olur mu gibisinden bu konu hakkinda goruslerinize basvurdum.

Anlaşıldı şimdi öncelikle geçmiş olsun 2 side canavar marka birşey olmaz iyi yolculuklar..........:eyv

Lastikler Aynı Marka Olmalı Yol Tutuşunda Sorun Yaşayabilirsin Lastik Dişleri Aynı Olmadığı İçin

bence o kadar farketmez ebatlari ayniysa cok sert zemin (kar yagmur) olmadigi surece bisey olmaz ama ayni olmasi iyi tabii

Bu soruyu bende merak ediyorum cunku lastikleri taktirdigimdan beri arabam duz gitmiyor. Ya saga cekiyor ya sola. 5 tane farkli rot balansciya gittim ve defalarca denediler araba yine cekiyor.bilgisayarda hicbir problem yok diyor. Önler dunlop arkalar bridgestone.bu durumla alakasi varmi bilmiyorum

Bu soruyu bende merak ediyorum cunku lastikleri taktirdigimdan beri arabam duz gitmiyor. Ya saga cekiyor ya sola. 5 tane farkli rot balansciya gittim ve defalarca denediler araba yine cekiyor.bilgisayarda hicbir problem yok diyor. Önler dunlop arkalar bridgestone.bu durumla alakasi varmi bilmiyorum

Lastiklerdeki Diş Farklılığında Dolayı Çekme Savurma Virajlarda Sağa Sola Aşırı Savrulma Yapar

Lastiklerdeki Diş Farklılığında Dolayı Çekme Savurma Virajlarda Sağa Sola Aşırı Savrulma Yapar

Geri