Bunun aksini iddia eden yok mecburiyetten olduÄŸu icin sordum. Yoksa tabiki de 4 lastikte ayni marka tercih ederim.
e soru neydi o zaman her şekilde takacaktın madem.....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun aksini iddia eden yok mecburiyetten olduÄŸu icin sordum. Yoksa tabiki de 4 lastikte ayni marka tercih ederim.
e soru neydi o zaman her şekilde takacaktın madem.....
Anlaşıldı şimdi öncelikle geçmiş olsun 2 side canavar marka birşey olmaz iyi yolculuklar..........
Bu soruyu bende merak ediyorum cunku lastikleri taktirdigimdan beri arabam duz gitmiyor. Ya saga cekiyor ya sola. 5 tane farkli rot balansciya gittim ve defalarca denediler araba yine cekiyor.bilgisayarda hicbir problem yok diyor. Önler dunlop arkalar bridgestone.bu durumla alakasi varmi bilmiyorum
Bu soruyu bende merak ediyorum cunku lastikleri taktirdigimdan beri arabam duz gitmiyor. Ya saga cekiyor ya sola. 5 tane farkli rot balansciya gittim ve defalarca denediler araba yine cekiyor.bilgisayarda hicbir problem yok diyor. Önler dunlop arkalar bridgestone.bu durumla alakasi varmi bilmiyorum
4 ününde aynimi olmasi gerekiyor ? Lastikcim onler onlerle ayni , arkalar arkalarla ayni olsa yeter demistiLastiklerdeki Diş Farklılığında Dolayı Çekme Savurma Virajlarda Sağa Sola Aşırı Savrulma Yapar