Ölüm Tarihinizi Öğrenmek İstermiydiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
saçma..!!!! geldi hıyarın teki çarptı öldün ozaman ne olacak...millet nasılda biliyor kolay yoldan para kazanmayı....

aynen abi. Vücuttaki hücrelerin biyolojik ömrünü bilebilirler belki ama çoğu kişide 80 ile 100 yaş arasında bişey çıkar. Zaten bunu herkes biliyor :) ecelin ne zaman geleceğini bilemezler.

saçma..!!!! geldi hıyarın teki çarptı öldün ozaman ne olacak...millet nasılda biliyor kolay yoldan para kazanmayı....

Allah senide güldürsün burak.hehehehe Hıyarzede diye anılır artık....hehehehe

Test benden uzak dursun. Ne kendime nede yakınımda böyle bişeyi kesinlikle öğrenmek istemem.:sinirli
Taşınmaz bu kadar ağır bir yük.....:hıh

test mest bana ters bende istemem :)

Garanti Vericekse Neden Olmasin

Geleceği elbette Allah'tan başkası bilemez gerisi hikayede bakıyorum düşüncesi bile korkutuyor kaçınılmaz olduğunu bildiğimiz halde ne zaman olacağını öğrenmek bile:cool:

Geleceği elbette Allah'tan başkası bilemez gerisi hikayede bakıyorum düşüncesi bile korkutuyor kaçınılmaz olduğunu bildiğimiz halde ne zaman olacağını öğrenmek bile:cool:

Yok abi yok. Ecel gelecekse davetsiz çat kapı gelsin, haberli gelecekse nasıl hürmet edeceğimizi bilemeyiz.:D:D

İnsanlık ne çıkarırsa çıkarsın ama onu yanlızca ALLAH bilir,onların yaptığı şirk koşmaktan başka bir şey değil.

Geri