Sevgili dostlar eski çalıştığım yerde sevdiğim bir arkadaş rica etti 1 hafta düğüne gidecekmiş rica etsem sen yapabilirmisin dedi bizde kıramadık eyvallah dedik.Yaklaşık 5 gündür 5 kişiyi evlerine bırakıp dönüyorum ha paramıda alıyorum tabii az uykusuzluk dışında sıkıntı yoktu.Bugün hanımla pazara vs gidelim dedik arka kapıyı açınca yerdeki sökülmüş ve kırılmış kapı kolunu görünce sinir katsayım aniden 200' e çıktı
Sanıyorum önde oturan vatandaş meraktan merkezi kilit tuşuna bastığında kilitli kapıyı açmak için kırana kadar çabalama sonucu oldu sonra arka mandalı kaldırıp indiydi arkadaş oluş şekli bu olmalı ama döşemeye nasıl düştü o parça farketmedimi yoksa bilerekmi öyle bıraktı onu çözemedim belkide kapıyı kapatınca içeri düştü diyeceğimde neyse olan oldu artık ama benim keyfim harbi kaçtı bu minnacık şeye.Olayın maliyeti vs değil canımın sıkıldığıda aslında vatandaşı ÖKÜZLÜĞÜ ve umursamazlığıdır elbette.Parçanın yenisini alacağım yarın ama içerisine baktım tek bir kalın tel var onu çekince kapı açılıyor ama o tel nereye giriyor onu çözemedim umarım birde onun üzerinde bir parça vs kırılmamıştır onlarla uğraşmam inşallah.