2 Tem 2011 Konuyu Başlatan #11 ApSUVai Bilgi Girilmemiş speedmann' Alıntı: KGS hikaye para ile geçmeden farkı yok... Genişletmek için tıkla ... Aynen Öyle Valla Ben Uzattim Geçtim En Uzak Yerden Giriş Yapmiş Parasi Kesti Birde Meğer Ses Çikiyormuş Ondan Da Okutunca hehe
speedmann' Alıntı: KGS hikaye para ile geçmeden farkı yok... Genişletmek için tıkla ... Aynen Öyle Valla Ben Uzattim Geçtim En Uzak Yerden Giriş Yapmiş Parasi Kesti Birde Meğer Ses Çikiyormuş Ondan Da Okutunca hehe
2 Tem 2011 #12 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 *ApSUVaî' Alıntı: Aynen Öyle Valla Ben Uzattim Geçtim En Uzak Yerden Giriş Yapmiş Parasi Kesti Birde Meğer Ses Çikiyormuş Ondan Da Okutunca hehe Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun olan olmuş artık...
*ApSUVaî' Alıntı: Aynen Öyle Valla Ben Uzattim Geçtim En Uzak Yerden Giriş Yapmiş Parasi Kesti Birde Meğer Ses Çikiyormuş Ondan Da Okutunca hehe Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun olan olmuş artık...
2 Tem 2011 Konuyu Başlatan #13 ApSUVai Bilgi Girilmemiş speedmann' Alıntı: Geçmiş olsun olan olmuş artık... Genişletmek için tıkla ... Öyle Geçti Gitti Ne Yapayim Sistemin İş Güzarliği
speedmann' Alıntı: Geçmiş olsun olan olmuş artık... Genişletmek için tıkla ... Öyle Geçti Gitti Ne Yapayim Sistemin İş Güzarliği
2 Ağu 2011 Konuyu Başlatan #14 ApSUVai Bilgi Girilmemiş Önceki Ogs Nin İçindeki Bakiye Güya Talimat Verilen Kredi Kartına Gelecekti 1.5 Ay Oldu Tırt Bu Nasıl Bir Soygun Düzenidir Ya
Önceki Ogs Nin İçindeki Bakiye Güya Talimat Verilen Kredi Kartına Gelecekti 1.5 Ay Oldu Tırt Bu Nasıl Bir Soygun Düzenidir Ya