sahibimden.com ilanı varsa yayınlayın alacak olan arkadaş detaylı olarak baksın
İkinci el satışa konusunu açtım.
sahibinden ilan no : 262611720
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sahibimden.com ilanı varsa yayınlayın alacak olan arkadaş detaylı olarak baksın
Merhsba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,
Kısmetse 1.5 edc vites 2011 model privilege almayı düşünüyorum, 50.000 tl ye anlaştım gibi 120.000 km de birçok yerde bu aracı karalıyorlar yok kaportası adi yok işte elektrikli araç olarak çıkmış o tutmuyunca motor takmış piyasaya sürülmüş o fiyata o araba alınırmı gibi genelde negatif yorumlar var, ben bu aracı kullanan siz araç sahiplerinden en doğru bilgiyi slırım düşüncesiyle açtım bu konuyu, aklıma takılanlar şunlar,
Dediğim aracın fiyatı sizce nasıl,
O modelde ve km de temiz bir araç kaç lira eder,
2-3 yıl sonra satsam tahmini değeri nasıl olur,
Araçta kronik bir sorun varmı kesinlikle şuna dikkat et diyeceğiniz bir yer,
Çekişi yakıtı işçilik kalitesi parça fiyatları nasıl,
Menmun olduğunuz olmadığınız yerler neler,
İlginiz ve cevaplarınız için teşekkürler, aracı aldım çokta beğendim yakında resimlerini eklerim,
@ galove
Şu mesajı konuyu açtığım gün atsa idiniz ne olurdu üstat,
Ne diyelim aldık bir kere sağlık olsun,
Edit: Sabihinden 262611720 bu ilan numarası ile arayınca herhangi bir araç bulamadı,
aracın içinde ışıklandırmasını eksik gördüğüm yerler ön konsol , orta konsol ve kapılardı . ön konsola neon şerit yaptım . teybin altına bir led koyarak orta konsolu aydınlattım . kapı kollarına mantar ledle aydınlatma yaptım ayrıca kapı iç döşemelerine de neon şerit yaptım . şimdi karanlıkta istediğim düğmeyi , kapı ceplerine ya da konsolda bir yere koyduğum nesneleri çok daha kolay bulabiliyorum . ayrıca iç ambiyansı da çok hoş oldu . iç ışıkların hepsini gün ışığı rengi ledlerle değiştirdim ayrıca hem öne hem arkaya ayak altı aydınlatmaları ekledim .