Nv Clioo bayram sürprizi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *MELiH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
​Hayırlı olsun Melih benim Flash'taki akü adı gibi mutlu etti beni iyi seçim yapmışsın:eyv13 sene götürmesede:aytuğepey bir kafan rahat olur,bu arada fiyat 100'ü geçmeli ama daha geçen 140 küsura arkadaşa aldık oda tanıdıktan bende 2 sene önce 100'e yakın bir rakkama almıştım iyi denk gelmiş demekki.

buda 140 liraydi abi personel indirimi falan filan 100 liraya kapattik :)

EAS, inci akünün yan ürünü. Mutlu piyasadaki en kaliteli akülerden birisi, fiyat olarak iyi almışsınız.
Delphi yıllar önce ilk piyasaya girdiğinde akü,yağ fiyatı çok hesaplıydı, kaliteliydide. 13 yıl giden akünüz ingiltere üretimidir. Sonradan ya çakma çıktı ya da çinden gelir oldu. Meg2 aracımızda 20 ayda biten delphi akümüz oldu bu yıl.

akü diyince akü bitirtebilme yeteneğim aklıma geldi12 3 ama ben masumum zayıflamış aküyle beni beklerken radyo dinlenmemeliydi sonuçtaıslık bu arada kablomuz olmadığı için zorlanmıştık, akü zayıflarsa kablo olmalı araçta bu ders oldu :)

hayırlı olsun melih. Benim aküde mutlu.

EAS, inci akünün yan ürünü. Mutlu piyasadaki en kaliteli akülerden birisi, fiyat olarak iyi almışsınız.
Delphi yıllar önce ilk piyasaya girdiğinde akü,yağ fiyatı çok hesaplıydı, kaliteliydide. 13 yıl giden akünüz ingiltere üretimidir. Sonradan ya çakma çıktı ya da çinden gelir oldu. Meg2 aracımızda 20 ayda biten delphi akümüz oldu bu yıl.

şimdikleri bilmiyorum ama üstünden çıkan delphi baya dayandı. Kışın sinyalini veriyordu 2 gün durduktan sonra çalışmıyordu. BaYramda şak diye kesiverdi içindeki malzemeler kırıldı koptu heralde :)

akü diyince akü bitirtebilme yeteneğim aklıma geldi12 3 ama ben masumum zayıflamış aküyle beni beklerken radyo dinlenmemeliydi sonuçtaıslık bu arada kablomuz olmadığı için zorlanmıştık, akü zayıflarsa kablo olmalı araçta bu ders oldu :)

Benimki de 4 lüleri yaKINca bitiyodu hiç 4lü yakmıyodum :D

Geri