Noter'de aracı aldıktan sonra geriye hangi işlemler kalıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Generalali sigortayı bir sorgula istersen geçen ben çok uyguna internetten kendim yapmıştım.

Yapacağın ilk işlem üzerine 10 gün içerisinde sigorta yaptırman ve sonra herhangi bir trafik şubeye giderek aracın yeni ruhsatını çıkartman ve eğer lazım oluyor ise hgs alman başka bir işlemin yok.

abi internette bir yerde de emniyetten alıcan ruhsatı felan denmiş ama galiba dediğiniz gibi trafik şubeye gidicez herhalde.

Aslinda bu sigorta olayi tam bir borsa gibi haftalik hatta gunluk degisiyor bunu 3 ay once bizzat yasadim. Ben de anadolu sigortadan yaptirdim sana tavsiyem sigortam.net ara en iyi teklifi sunuyorlar .ist anadolu yakasindaysan yardimci olurum

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abi ben avrupa kıtasındayım. zeytinburnun'da. dediğin siteden baktım. en uygun anadolu sigorta çıkarıyor. olmadı yarın giderim anadolu sigortaya, yaptırırım. işlemler çok uzun sürüyor mu acaba ?

Sigorta işi en fazla 10-15dk vaktini alır.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abi ben avrupa kıtasındayım. zeytinburnun'da. dediğin siteden baktım. en uygun anadolu sigorta çıkarıyor. olmadı yarın giderim anadolu sigortaya, yaptırırım. işlemler çok uzun sürüyor mu acaba ?
Canliyi cebine koyduktan sonra 15 dakika))))) yukarida sormussun trafik subeden aliyorsun sigorta icin ne fiyat verdiler

Canliyi cebine koyduktan sonra 15 dakika))))) yukarida sormussun trafik subeden aliyorsun sigorta icin ne fiyat verdiler

abi daha sigortaya gitmedim sadece internetten fiyat aldım, 1100 tl fiyat verdiler.

abi daha sigortaya gitmedim sadece internetten fiyat aldım, 1100 tl fiyat verdiler.

Sanırım üstüne ilk aracın fiyatlar çok yüksek hala sözde düzenleme gelecekti lakin hala bir gelişme yok gördüğüm kadarı ile bende çok araştırmıştım yaptırmadan önce

Evet arkadaşlar sonunda herşeyimi tamamladım. İlk önce gidip anadolu sigortadan 1100 tl'e sigortamı yaptırdım. Daha sonra emniyete gidip ruhsatımı aldım. Ardından da ptt'den hgs etiketimi aldım. Şu anlık pek birşey kalmadı. Hadi hayırlısı...

hayırlı ugurlu olsun hocam allah kaza bela vermesın

1100 Tl sigorta ne ya günahtır yazıktır. Ticarimi bu

Geri