Noter'de aracı aldıktan sonra geriye hangi işlemler kalıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saho

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar arabayı bu hafta aldık noterden. Şu an elimizde geçici ruhsat kağıdı var. Şimdi bize düşen ilk görev ruhsatı mı almak yoksa zorunlu trafik sigortasını mı yaptırmak olucak acaba ?

İkinci sorum ise, ruhsatı nereden alıyoruz acaba ?

Plaka değişti mi ? Bildiğim kadarı ile Yeni Ruhsat size posta yolu ile gelecek.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Plaka değişti mi ? Bildiğim kadarı ile Yeni Ruhsat size posta yolu ile gelecek.

yok abi plaka değiştirmedik. zorunlu trafik sigortası yaptırırken fiyat karşılaştırmasını nasıl yapıcaz acaba abi biliyor musunuz ?

Fiyat bildiğim kadarı ile araç sahibinin yaşına ehliyet süresine varsa kaza sayısına göre değişiyor.

yok abi plaka değiştirmedik. zorunlu trafik sigortası yaptırırken fiyat karşılaştırmasını nasıl yapıcaz acaba abi biliyor musunuz ?
Oncelikle hayirli olsun araciniz. Ruhsati istersen bekle 15_20 gun icinde posta ile gelir yada aracin satiminin oldugu trafik subeden hemen alabilirsin aslinda en yakin trafik subeden de alabilirsin ama kıllık yapabiliyorlar nerde satis olduysa oradan al diyebilirler. Elindeki gecici satis sozlesmesi ile trafik sigortasini yapabilirsin. Aracin yasi gecmis sicili ve senin gecmic sicilin cikacak bedeli belirler.Ruhsat olmadan sadece hgs ogs basvurusu yapamiyorsun.

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oncelikle hayirli olsun araciniz. Ruhsati istersen bekle 15_20 gun icinde posta ile gelir yada aracin satiminin oldugu trafik subeden hemen alabilirsin aslinda en yakin trafik subeden de alabilirsin ama kıllık yapabiliyorlar nerde satis olduysa oradan al diyebilirler. Elindeki gecici satis sozlesmesi ile trafik sigortasini yapabilirsin. Aracin yasi gecmis sicili ve senin gecmic sicilin cikacak bedeli belirler.Ruhsat olmadan sadece hgs ogs basvurusu yapamiyorsun.

Çok teşekkür ederim abi. Abi internetten fiyat teklifleri alıyorum şu an en ucuz anadolu sigorta gibi duruyur. ziraat sigortaya da baktım fakat sistemde arıza olduğu için fiyat alamadım. Bu sigorta işlerinde genelde en uygun firmalar hangileri oluyor acaba ?

Eğer Trafikten Gidip Alacaksan Ruhsatı İlk Önce Sigortayı Yaptırmalısın Yoksa Ruhsatı Alamazsın...

aynen önce trafik sigortasi

Çok teşekkür ederim abi. Abi internetten fiyat teklifleri alıyorum şu an en ucuz anadolu sigorta gibi duruyur. ziraat sigortaya da baktım fakat sistemde arıza olduğu için fiyat alamadım. Bu sigorta işlerinde genelde en uygun firmalar hangileri oluyor acaba ?

Generalali sigortayı bir sorgula istersen geçen ben çok uyguna internetten kendim yapmıştım.

Yapacağın ilk işlem üzerine 10 gün içerisinde sigorta yaptırman ve sonra herhangi bir trafik şubeye giderek aracın yeni ruhsatını çıkartman ve eğer lazım oluyor ise hgs alman başka bir işlemin yok.

Aslinda bu sigorta olayi tam bir borsa gibi haftalik hatta gunluk degisiyor bunu 3 ay once bizzat yasadim. Ben de anadolu sigortadan yaptirdim sana tavsiyem sigortam.net ara en iyi teklifi sunuyorlar .ist anadolu yakasindaysan yardimci olurum

Geri