New Doblo ortalama yakıt 100 km de

1.3 bi alt kasası var ne bastınmı ne gidiyor ne duruyor bildiğin teneke :D
biliyorum benim şirket arabamdı 3 ay kullandım :eyv çabuk hızlanmadıgı kesin ama yüksek hızlara çıkabilirsin.. abs de durma kolaylıgı saglıyor zaten araçlarda abs,follow me home , 4 hoparlor 2 tiz gibi özellikler standart renault gibi çalmıyo yani :D

Biz aldık ne teyp ne otomatik cam ne kolon ne tesisat hiçbirşeyy yoktu :)

bilmiyorum benim şirket arabamda en baz modeliydi :eyv kapalı kasalarda fark vardır belki

Serhatın dediği gibi donanım olarak reno gibi çalmıyor park lambası yada plaka lambası patlayınca uyarı veriyor ne biliyim kolçağı çalmıyo daha bir sürü

Serhatın dediği gibi donanım olarak reno gibi çalmıyor park lambası yada plaka lambası patlayınca uyarı veriyor ne biliyim kolçağı çalmıyo daha bir sürü
​fazlasıyla katılıyorum kardeşim :eyv park lambası patladıgında direk uyarı verdi muayeenedende geçememiştimn zaten :D

Şuan bende 2010 ve 2011 Doblo var Yeni Kasa Müşteriler memnun olmadıklarını ve yakıtlarından şikayetçi oldukları için RENAULT aldıklarını söylediler
Bizzat test ettim kullandım,Kangoya can kurban

dublonun fazla yaktığı her türlü kanıtlanmış durumda ancak reno gibi malzemeden çalmıyorlar abi :D

Ben fiorino ile iddialı denedim 50 km kadar. Ben 5.5 yaktım o 6.1 :D

Geri