Nerelerdesiniz r19 cular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokmar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokmar

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar uzun süredir forum u takip ediyorum güzel paylaşımlar oluyor ancak bir süredir forumumuz biraz duruldu sanki. Sebebi ne olabilir acaba ? İş yoğunluğu mu yoksa millet arabasını satıyor da haberimiz mi yok ? Ya da sitenin server ın daki sorun sizi site den mi soğuttu?

Site ile ilgili bazı sıkıntılar oldu fakat bu sorunlar giderildi forumda ki sakinlik son zamanlar da yaşanılan olumsuz durumlar neticesin de bir çok dostumuz gibi moralsiz olunması aynı zaman da iş güç yoğunluğu malum okullar da açıldı bu gibi sebepler bir araya geldi kısa süreli bir durgunluk oluştu

Site ile ilgili bazı sıkıntılar oldu fakat bu sorunlar giderildi forumda ki sakinlik son zamanlar da yaşanılan olumsuz durumlar neticesin de bir çok dostumuz gibi moralsiz olunması aynı zaman da iş güç yoğunluğu malum okullar da açıldı bu gibi sebepler bir araya geldi kısa süreli bir durgunluk oluştu

benzer durumlar ben de de var haklısın arkadaşım ben de bu durgunluk biraz olsun geçer diye böyle bi konu açtım ama inşallah işe yarar da biraz hareketlenir forumumuz

olacak olacak yakın zaman da bir güzle etkinliğimiz olacak

gönüller bir olsun mesafeler halledilir :d

Bencede renault 19 grubu ile ilgilenmeleri lazım ama onlara da hak veriyorum.

Bencede renault 19 grubu ile ilgilenmeleri lazım ama onlara da hak veriyorum.

Sadece admin in değil de bizlerinde biraz faal olması lazım hocam

Geri