Nefsime uydum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cndnztrk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun abicim hiçbir zaman ucuz mazota güvenmedim güvenmemde 40 kurus fazla olsun sağlıklı olsun sıkıntı yok ne kadar fark edecekki yani etsin etsin hadi 20 30 lira fark etsin başıma açacağı işten kesinlikle daha az bir miktar en iyi ihtimalde oda :) BP'yi denedim. performans cidden fark etti ama sankı biraz daha çok yaktı gibi geldi araba. Petrol ofisini denedim hava bastılar bir daha asla o şirketten almam. opet desen yanından bile geçmiyorum. en sağlıklı güveniliri kendi mahallemdeki shell :) herhangi biryere gitmeden kesinlikle aynı istasyondan alıyorum. size tavsiyem şöyle bi birkaç markadan mazot alın benim gibi. karşılaştırın aralarında hangisi daha iyi geliyosa size onu kullanın..

Yakitta marka onemli, ucuz mazot ile elde edilen kar bir anda gidebiliyor...

Ben surekli total kullaniyorum.. Bostanci e5 bulunan totalin kendi istasyonu, yakit her zaman iyi orada..

kücük hacimli dizellerde kalitesiz yakıt büyük sıkıntı. ucuz olan o kalitesiz mazotu kamyonlar, otobüsler bir yere kadar tolere edebiliyor. gel gelelim küçük hacimli bineklerde zarar yazar...

Benim arabaya bi kere mecburiyetten alpet koyduk o bitene kadar canım çıktı üstad 40kr ucuz olan yerlere hiç bulaşmadım bile. İnşAllah sıkıntı olmadan geçer

ben şimdiye kadar shellden ve opetten alıyorum deneme amaçlı bakalım kaç km yapacak ama opetten aldığımda rolantide sallanma var gibi geldi tabi benim ki lpg

berbat opet başıma bela oldu tövbe bi daha git shellden al yakıtı yakıtı shellden akılı kelden diye boşa dememişler arabadan soğudum ya bıktırdı beni inşaallah yakıttandırda düzelir

yakıt katkısı düzeltmedi pompa değişecek dediler.ama ben yine de şüpheci davranıp aracı pompacıya götürdüm.Pompacı arızanın pompada olmadığını söyleyince rahatladım.söz konusu arıza pompadan çıkış basıncını ayarlaya müşürde imiş. değişince düzeldi 3 gündür bir sıkıntı yok.Mazot konusuna gelince öyle hemen arıza yapmayacağını hatta pompanın arızalanmasının nadir bir durum olduğunu ancak eco 2 motorun enjektörlerinin hassas olduğunu ve mutlaka kaliteli mazot kullanılması gerektiğini söyledi.bu arada parça fiyatı olarak da 280 tl ödedim.çıkma pompa 500 tl imiş.Atlattık çok şükür...

mazot konusunda öneriler varmı,reno ne sever

yakıt katkısı düzeltmedi pompa değişecek dediler.ama ben yine de şüpheci davranıp aracı pompacıya götürdüm.Pompacı arızanın pompada olmadığını söyleyince rahatladım.söz konusu arıza pompadan çıkış basıncını ayarlaya müşürde imiş. değişince düzeldi 3 gündür bir sıkıntı yok.Mazot konusuna gelince öyle hemen arıza yapmayacağını hatta pompanın arızalanmasının nadir bir durum olduğunu ancak eco 2 motorun enjektörlerinin hassas olduğunu ve mutlaka kaliteli mazot kullanılması gerektiğini söyledi.bu arada parça fiyatı olarak da 280 tl ödedim.çıkma pompa 500 tl imiş.Atlattık çok şükür...

Hadi geçmiş olsun ozaman ben opetten alıyordum yakıtı bozdu shellden şaşmıyorum artık :)

shellden şaşmamak lazım gibi bazen bende denemek amaçlı alıyorum 50 tl lik aytemizden gaz aldım bişey olmadı bitti gitti gittim shellden fulledim gene opeti tekrar deneyecem bakalım bitsinde az kaldı

Geri