değerli kardeşim siz daha7 yaşında iken ben 85 model fransız R9 kullanıyordum.daha sonra 97sinialdım daha sonrada 2001 kangoo fransız gelelim yakıt borusunun delinme meselesine aracı killi çamur toprakta kullanın arka tekere hamur gibi sıvaştığında içindeki taşlar zımpara etkisi yapacak ve boruya zarar verecektir.diğer konu duster ın yağmur kanalı bitiminde ön kapılarınçamurluk şase arasına koyduğu malzeme yağmurlu havada su tutmaya müsait bir yerde buda aracın oralardan diğer kısımlara oranla daha çabuk çürüyecek demektir. araçların taban döşemeleri halıflekstir genelde zaman zaman buraların ıslanması tabanın çürümesine sebep olmuyormu? ayrıca her hangi bir markanın karalamasını yapma gibi bir gayemiz yoktur.gördüğüm eksiklikleri arkadaşlarla paylaşmak istedim .ayrıca gerçek duster sahibi olup olmadığım konusundaki yorumlar iiçinde her insanın kendi görüşü. aldığım araça 48 000tl verirlerse satarım (ayrıca) aracın sesyalıtımı için komple alttan 5 kat pütür attırdım. içten sesyalıtımı için ziftli keçe kaplattırdım,ayrıca motor kaput fitilleri orjinalinde mevcut değildir. onu taktım. ön kaput ,sağ sol çamurluk koruma yaptırdım. ciddi bir formda arkadaşlara yardımcı olmak gayemiz.gerçekleri söylemek neden bu kadar rahatsız etti anlamadım. selam ve sevgilerimle.
çok değerli abicim ( abi dememde bir sakınca yok herhalde ), her görüşünüze ve tecrübenize saygım var fakat bu söylediklerinizin hepsi bir tecrübeyse aracı alırken bunlara kontrol neden etmediniz bu söyledikleriniz gayet rahat aracı alırken bakılabilecek şeyler ben mesela şu anda araç alırken nelere dikkat etmem gerektiğini iyi biliyorum ben yerinizde olsam madem skodayı beğeniyorsunuz onu tercih ederdim ( alırken kontrol edilseydi alınmazdı muhtemelen ). yinede ben kendi adıma yazdıklarınızı dikkate alırım fakat çokda şaşırtan şeyler değil ,ben yinede parasının hakkını verdiğini düşünüyorum.