Neden Clio 3 Almadık da gittik Punto Evo aldık ?

Değişecekmiş Ersel...

son zamanlarda ciddi ciddi düşünmeye başladım Megane yi 0 km linea ile değiştrimeyi. 1,3 dizel dualogic veya 1,6 dizel..... hangisi olursa ,zaten fiyat farkı pek yok.

Emotion plus donanımda, her türlü donanım var. Tavan havayastığından, ESP ye, hill holdere kadar tamamen dolu donanımın liste fiyatı 37 bin civarı. O fiyata megane var mı?

İyice soğudum renodan.Daha 40 binde araç, her tarafından tıkırtı geliyor. dış ısı sıcaklık göstergesi gibi basit bir donanım bile yok. Herşeyden çalmışlar. Fullünü alırsan dünya para, bir alt donanım aldın mı da basit ticari hesaplar....

Benim aracım sportway. Üretim yılında bunun bir üstü dynamique idi. Gerçekten merak ediyorum, kapı eşiklerine birer ışık, dış ısı göstergesi, kapı kollarına eşya gözü...vs gibi ufak tefek şeylerin fabrikasyon fiyatı ne olabilir ki. Aracın satış fiyatını ne kadar etkiler ki?

Benim arabadada megane 2 extreme 2008 arka camlar manuel,dikiz aynaları manuel bu nası bi rezalettir böyle anlamadım gitti ya

reno seni düşünmüş.... çabuk bozulmasınki masrafı olmasın benim müşterimin demiş. :):)

anlican toros neden bozulmaz.. çünki donanımı yok...
seninkide bozulmaz.. ne güzel işte :):)

Değişecekmiş Ersel...

Neyseki 2011 model araba.Oradan kazanıyor.Yeni model çıksada fiyat'ı çok fazla düşmez.Gerçi arabamı seviyorum satmam.

bu konunun bence belgeseli cekilmeli:D:D

clio 3 ler pi. kasa olcakmış :D

son zamanlarda ciddi ciddi düşünmeye başladım Megane yi 0 km linea ile değiştrimeyi. 1,3 dizel dualogic veya 1,6 dizel..... hangisi olursa ,zaten fiyat farkı pek yok.

Emotion plus donanımda, her türlü donanım var. Tavan havayastığından, ESP ye, hill holdere kadar tamamen dolu donanımın liste fiyatı 37 bin civarı. O fiyata megane var mı?

İyice soğudum renodan.Daha 40 binde araç, her tarafından tıkırtı geliyor. dış ısı sıcaklık göstergesi gibi basit bir donanım bile yok. Herşeyden çalmışlar. Fullünü alırsan dünya para, bir alt donanım aldın mı da basit ticari hesaplar....

Benim aracım sportway. Üretim yılında bunun bir üstü dynamique idi. Gerçekten merak ediyorum, kapı eşiklerine birer ışık, dış ısı göstergesi, kapı kollarına eşya gözü...vs gibi ufak tefek şeylerin fabrikasyon fiyatı ne olabilir ki. Aracın satış fiyatını ne kadar etkiler ki?

linea larda manevra sıfır park ederken 10 kere manevra yapıyorsunuz 1,3 lerde gitmiyor ayrıca belirtmesini yapayımda denedim çünki linea yı :)

Gel Evo ile deneyelim Doğaç...:D

punto yada bindim abi onun ki lineaya nazaran daha iyi (manevra )2008 kasaydı

Son düzenleme:
bende punto evoyu secerdım ;)

Geri